Vinyl/Stencils

Tag på en jordomrejse med disse fantastiske negleklistermærker. Der er hentet inspiration fra alle klodens egne, hvilket gør dig i stand til at lave unikke og fantasifulde negle. Gør nemt dine negle personlige med disse klistermærker og opnå et professionelt resultat på dine kreationer. De er nemme at bruge og kræver kun lidt øvelse. 

Hvordan?

  • Først vælger du din base farve - påfør neglelak på dine negle og vent indtil den er fuldstændig tør! Du kan med fordel bruge en hurtigtørrende topcoat over din basefarve, da det giver en glat, overflade, som får klistermærkerne til at lægge sig bedre. 
  • Forsigtigt tager du dit klistermærke til neglen af arket, og presser det mod neglen med en finger. Du skal være meget opmærksom på at mærket sidder tæt til neglen - specielt ved huden og neglebåndet skal du være ekstra omhyggelig. Hvis du slet ikke kan få dem til at passe til din negl, er der altid mulighed for at klippe i dem. 
  • Nu er det tid til at påføre den farve som dit motiv skal have. Det er bedst at bruge en neglelak der ikke er for tyk - samtidig må den heller ikke være for tynd, da den så dækker dårligt. Her er mit bedste råd at prøve dig frem med forskellige lakker. Normalt er shimmer og glimmer neglelakker bedre end creme neglelakker. Du kan også bruge en svamp til at duppe lakken på (ligesom når du laver gradient), da du så helt undgår at neglelakken "flyder ind under" klistermærket på neglen og laver ujævne kanter. Når du har påført negleakken over motivet så hiver du motivet af - MENS AT NEGLELAKKEN ER VÅD!
  • Til sidst kan du fjerne det neglelak der har ramt huden omkring neglen ved at lave en clean up.

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 499,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark på 1-2 dage