• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Forside Neglelak - farver

Turkis Neglelak

Turkis Neglelak

Den beroligende turkis

Her har vi samlet vores udvalg af turkis neglelak for at give dig et nemt overblik og mulighed for at sammenligne farverne med hinanden. Den turkise farve er yderst populær og mulighederne er uendelige i farve, glans og glimmer.

Farven turkis kan være svær at definere, den kan være over i den blå skala eller tippe noget mere over i den grønlige farvenuance. Så kan du ikke finde den turkis du er på jagt efter her, så tag også et kig på vores blå og grønne neglakker. 

Turkis er en venlig og glad farve, der opbygger selvtillid og øger vores kreativitet og følsomhed. 
Den udstråler fred, ro og balance. 
Den smukke turkis farve er med til at genoplade vores "batterier" i tider med stress og jag, da den har en beroligende virkning på sindet.

365

DAGES

RETURRET

DAG TIL DAG

LEVERING

BESTIL FØR 15.00

GRATIS LEVERING TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 399 DKK

Hvis du ønsker at finde et godt produkt som er af en god kvalitet og som er nem at påføre så har Minta et stort udvalg af gode neglelakker i præcis den turkis nuance som du ønsker dig. Køb af neglelak på udenlandske billige sider, som Aliexpress o.l. kan være en katastrofe, da du ikke har nogen form for kvalitetsgaranti eller tryghed for hvad neglelakken indeholder eller om farven klumper.

Hvis du gerne vil have din neglelak til at holde længe, så anbefaler vi, at du bruger både en basecoat og en topcoat sammen med den almindelige neglelak.