• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Forside Pleje Neglepleje

Top Coat

Top Coat

Den perfekte top coat

En topcoat er uundværlig i din laksamling - ja faktisk kan du nok ikke engang nøjes med én! Der findes et væld af top coats, og det er meget individuelt hvad der virker. Top coats er med til at sikre at din negelak holder længere, er flottere i længere tid, giver smukt shine til din lakering og sørger for, at din farvede neglelak ikke bliver misfarvet. Der findes også topcoats med effekter - f.eks. matte topcoats, thermo top coats, og effekt top coats. Effekt topcoats kan godt have brug for at blive toppet med en helt almindelig  top coat for at forlænge holdbarheden.

365

DAGES

RETURRET

DAG TIL DAG

LEVERING

BESTIL FØR 15.00

GRATIS LEVERING TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 399 DKK

Hvilken top coat skal jeg vælge?

Det er svært at give et korrekt svar på, hvilken topcoat du skal vælge. Det er ofte en smagssag, men selvfølgelig er der nogle der er mere populære end andre. De mest populære top coats er helt klart de hurtig tørrende og dem som giver utrolig lang holdbarhed. I MINTAs sortiment har vi nøje udvalgt dem af den bedste kvalitet, og det kunderne efterspørger. 

Matte negle er et kæmpe hit for tiden - den nemmeste måde at få matte negle på, er ved at bruge en mat top coat - du bruger den som en ganske normal top coat, men når den tørrer vil den gøre din lakering mat og silke-agtig! Dette look er super smukt og elegant!

I kategorien her finder du også topcoats med effekt - holografisk effekt og thermo effekt.