Minta.dk - En verden af neglelak
Forside

Stamping

Stamping

Liquid Tape Stamping Gellack Stamping neglelak Stamping plader Stamping værktøj Start sæt

 

Flotte mønstre på dine negle med stamping plader!

Stamping er en fanatastisk verden, og er det første gang du skal købe en stamping plade så kan vi godt love dig, at det ikke bliver den sidste! Det vigtigste med stamping plader er:

1. at købe en med et design du godt kan lide (selvfølgelig)

2. at købe en plade i god kvalitet - alt for mange stamping plader har en dårlig dybde i mønsteret, også bliver mønsteret umuligt at samle op. 

Hos MINTA har vi kun stampingplader af god kvalitet, og du kan roligt vælge imellem vores mere end 70 forskellige plader fra både MoYou og Moyra

Med stamping kan du let og enkelt få smukke mønstre på dine negle - uden at være den store haj til nail art! Det er en super nem metode til nail art, og når du først har prøvet det vil du helt sikkert ikke stoppe igen. Du får personlige negle med iøjenfaldende flotte motiver og mønstre. Dine negle vil ligne en million!

1 ... 11

Hvordan stamper man på neglene?

Når du har valgt en stamping plade skal du også bruge en stamper - der findes stickey stampere som har et klistret hoved og non stickey stampere som har et hoved der ikke er klistret. Det er en smagssag, men hos MINTA foretrækker vores negletekniker stickey stampere. Du skal også bruge en skraber til at fjerne overskydende lak fra pladen. 

Fremgangsmåden er simpel.

Først lægger du en bundfarve på neglen - det kan være en enkel farve, eller f.eks. en gradient. 

Dernæst vælger du en plade og et mønster - samt den lak du vil stampe med. Det er vigtigt at lakken er pigmenteret, da en meget gennemsigtig lak ikke vil vise mønsteret særlig tydeligt. Der findes stamping neglelakker som er gode til formålet, men almindelige neglelakker med meget farve kan også sagtens bruges. 

Så pensler du den/de valgte neglelakker på pladen over mønsteret.

Herefter tager du din skraber og skraber let i en 45 graders vinkel henover pladen, så du fjerner alt overskydende lak. 

Nu er du klar til at samle mønsteret op med en stamper. Det plejer at være nemmest at rulle stamperen henover mønsteret, så du er sikker på at få hele mønsteret samlet op. 

Nu sidder mønsteret på din stamper også er det bare at få det ned på neglen - her anbefaler vi samme fremgangsmåde som da du samlede mønsteret op, med at rulle stamperen henover neglen.

Og det var det! Måske har dit stamp ramt lidt ved siden af på huden? Det kan du fjerne med en pensel og lidt neglelakfjerner. Alternativt så findes der et produkt du kan smøre rundt om neglen som beskytter huden - nogle bruger flydende latex, andre bruger en peel off maske eller en peel off base coat. De gør alle det samme og når du er færdig med din stamping kan du blot hive dette materiale af, også er der "ryddet op". Hos MINTA har vi pure manicure fra Dance Legend som er ligesom en peel off base coat eller flydende latex.