• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Forside Neglelak - farver

Sort Neglelak

Sort Neglelak

Den stilfulde sorte

Vi har her samlet vores udvalg af sort neglelak.
Men vi syntes det så megt dystert ud, med en helt sort side, så vi tænkte at sort er ikke bare sort, og har derfor også puttet alle neglelakker der indholder sort herind. Så der er både helt sorte glatte og matte. Dem med sort skær og dem med sort glimmer. 
Vi håber du finder lige det du skal bruge.

Den sorte farve forbindes ofte med noget negativt, ondt, skræmmende og dødsfald. Men sort er også en kraftfuld farve som symboliserer klasse, elegance og rigdom. 

Hvis man kombinere sort med andre farver, giver den en stærk gennemslagskraft og tilføjer kontrast så de andre farver bliver mere synlige. 
Derfor bruges sort også tit inden for nail art, hvor den er med til ar bringe negle udsmykningen helt frem ved brug stampingstencilsrhinsten og meget mere.

 

365

DAGES

RETURRET

DAG TIL DAG

LEVERING

BESTIL FØR 15.00

GRATIS LEVERING TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 399 DKK

Husk på at kvalitet skal være i orden, køber du billig neglelak fra f.eks. Wish kan du aldrig være helt sikker på at kvaliteten er i orden eller for den sags skyld hvad slags kemiske ingredienser der er puttet i. Her på MINTA finder du både neglelak til gravide og til børn i et væld af farver. Mange gravide samt nybagte mødre som ammer kan godt være betænkelige ved brugen af neglelak, derfor sørg for at købe kvalitet, hvor du ikke skal frygte for diverse parabener eller kemiske stoffer. Her på MINTA har vi et stort og bredt udvalg, hvor både mor og barn kan være trygge ved brug.

Kreativiteten har ingen ende, brug Google eller Youtube til at søge inspiration, her finder du masser af kreative løsninger på hvordan du bedst får en flot blå farve med en fantastisk finish, eller måske en måde at blande de blå nuancer, så du får fantastiske flotte negle. Husk vores topcoat for længere holdbarhed og flot finish.