• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Forside Diverse

Solcremer

Solcremer

Her finder du de lækreste solprodukter fra Italienske Comfort Zone! En serie af solcremer der er dermatologisk testet og beskytter huden når den udsættes for sol og har anti age virkning! 
Solcremerne er ikke fedtende og påføres nemt og hurtigt på uden, og trænger lyn hurtigt ind. Disse solcremer fra Comfort Zone indeholder ikke nano teknologier og octocrylen som er et kemisk filter, der ofte bruges i kosmetikprodutker, der ikke altid tolereres af huden.

DU får:

Solcremerne indeholder et peptid der er DNA-beskyttende, og som kan efterligne en af kroppens egne forsvars mekanismer. Dette peptid aktiverer hudens egen beskyttelse og sørger for maximal beskyttelse og genopbyggelse før, under og efter solbadning! 

Hvorfor skal du bruge solcreme?

Hver eneste dag - året rundt - bliver du påvirket af stråler fra solen. De kaldes UVA-stråler eller UVB-stråler. 

UVA-stråler repræsenterer 95% af de ultraviolette stråler og trænger DYBT ned i huden - selv på en overskyet vinter dag. Disse stråler giver tabt spændstighed i huden og tydligere rynker (før tid). DERFOR skal du bruge solcreme hver dag, året rundt, hvis du ikke vil blive gammel før tid!

UVB-stråler bliver blokeret af skyerne. Det er disse stråler der giver dig en langsom og holdbar solkulør - og det er også disse der er skyld i forbrændinger/solskoldninger - og værst er de også ansvarlige for udvikling af hud kræft. 

Med solcreme kan du blokere de skadelige stråler og dermed risikoen for en lang række bivirkninger med soldyrkelse!

Solcreme til børn

Det er endnu mere vigtigt at du smører dine børn ind i solcreme! Voksnes hud kan delvist selv beskytte sig mod solens stråler (i en kort periode) - men børns hud har endnu ikke udviklet denne evne og er derfor fuldstændig blottet for solen, så snart de træder ud i den! Børn har derfor brug for specifik beskyttelse som blokerer for solens farlige UVA og UVB stråler.