Forside Neglelak - farver

Sølv Neglelak

Sølv Neglelak

Sølv er månens farve

Her har vi samlet vores alle vores neglelakker i sølv. Ved først øjekast ligner det ikke at de alle er sølv, men dette skyldes at vi har samlet dem der er helst sølv farvet, både de lyse og mørke, men også dem med shimmer og glimmer. Ens for dem alle er at de har den metaliske sølv nuance i sig.

Sølv en skinnende og metallisk farve, som mange steder i verden symboliserer velstand, rigdom og spiritualitet. Derfor forbindes farven sølv med månen og tidevandet, og den betragtes som vejledende, lysende og udrensende.
Betydningen af sølv omfatter det fornemme, sofistikerede og glamourøse.

Sølv er også en kraftfuld farve som kan skabe psykisk, fysisk og følelsesmæssig harmoni. Bruger man sølv farven anses man for at være følsom, venlig og blid, men også kreativ, fantasifuld og ressourcestærk.

365

DAGES

RETURRET

DAG TIL DAG

LEVERING

BESTIL FØR 15.00

GRATIS LEVERING TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 399 DKK

Vi har mange forskellige neglelakker i hos MINTA og fælles for dem alle er, at det er gode og testede neglelakker, som vi kan stå inde for. Vi bruger meget tid på at teste nye produkter, så du altid på en neglelak, som holder længe og som har flotte farver.

Vi anbefaler at du finder en kvalitets neglelak. At købe på udenlandske sider så som E-bay, kan være en fristelse, men det er umuligt at kende kvaliteten eller for den sags skyld indholdet af de produkter som de forhandler, hvilket kan blive et skuffende køb og i værste fald give allergi.