• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Forside Neglelak - farver

Rød Neglelak

Rød Neglelak

Den selvsikre røde

Her på siden finder du rød i mange nuancer. Rød er en af de primærfarver, som bliver brugt mest til at lave andre farver med og derfor kan det være svært at afgrænse, hvornår en neglelak er rød og hvornår den er en anden farve. Fx bliver farven lilla lavet af rød og blå og derfor har næsten alle lilla farver et skær af rød. Hvis du er på udkig efter en rød nuance, som du ikke finder her, så prøv at tage et kig på de farver, som bliver lavet af farven rød. Du finder dem her – lilla, brun, koral, orange, lyserød, pink & rosa.

Rød er en af de ældste farver brugt indenfor neglelak og det er stadig en meget populær farve. Rød findes i flere nuancer og det er meget forskelligt, om man er til en skinnende blank knaldrød neglelak eller om man er til en noget mere afdæmpet mat rød farve.

Farven rød indikerer styrke og vedholdenhed. Den øger selvtilliden og giver viljestyrke. Røde signalerer fysisk bevægelse og giver os livskraft. Den er en varme farve som bringer stærke følelser med sig af lidenskab, begær, energi, blod og krig.
De positive sider af den røde farve kan skabe liv med sin seksuelle energi, mens de negative sider udtrykkes ved vrede og aggression, i krig og ved ødelæggelse. 

Rød bruges ofte til at udtrykke kærlighed, fx på Valentinsdag, men faktisk er rød mere seksualitet og begær end til kærlighed – kærlighed udtrykkes bedst med farven pink.

365

DAGES

RETURRET

DAG TIL DAG

LEVERING

BESTIL FØR 15.00

GRATIS LEVERING TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 399 DKK

Når man vælger at bruge en rød neglelak er det altid anbefalelsesværdigt at man bruger både basecoat og topcoat. Rød er en af de farver, som er værst til at misfarve ens negle og den kraftige farve afslører selv små hak eller ridser i neglen. Så hvis du gerne vil have din røde neglelak til at holde i længere tid, så tag et kig på vores base- og topcoat. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, så kontakt os på mail eller telefon og så hjælper vi dig gerne.

Husk på at kvalitet skal være i orden, køber du billig neglelak fra f.eks. Wish kan du aldrig være helt sikker på at kvaliteten er i orden eller for den sags skyld hvad slags kemiske ingredienser der er puttet i.
Her på MINTA finder du både neglelak til gravide og til børn i et væld af farver. Mange gravide samt nybagte mødre som ammer kan godt være betænkelige ved brugen af neglelak, derfor sørg for at købe kvalitet, hvor du ikke skal frygte for diverse parabener eller kemiske stoffer. Her på MINTA har vi et stort og bredt udvalg, hvor både mor og barn kan være trygge ved brug.