• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Forside Neglelak - farver

Pastel Neglelak

Pastel Neglelak

De sarte pastel farver

Pastel farvet neglelak er blevet utroligt populær, de lidt nedtonede og sarte nuancer giver et klassisk men chikt look. I vores webshop finder du et væld af farver, så her kan du finde præcis den pastel farve som passer perfekt til dit outfit. Den lidt blege støvede farve giver et skønt pift til hverdag og fest.

Der findes et væld af forskellige nuancer af pastelfarver på hjemmesiden, det er bare med at vælge din yndlingsfarve eller rettere farver, for det vil blive utroligt svært bare at holde sig til en enkelt, da det er nemt at forelske sig i dem alle sammen.

Ofte er de sarte pastelfarver meget populære i foråret og efteråret, her kan du finde de perfekte farver til hvad end du vælger at have på, om det er kjole og sandaler eller jeans med en fed jakke over. Du behøver ikke være bange for at eksperimentere med flere forskellige pastelfarver i kombination med hinanden.

365

DAGES

RETURRET

DAG TIL DAG

LEVERING

BESTIL FØR 15.00

GRATIS LEVERING TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 399 DKK

Hvis du ønsker at finde et godt produkt som er af en god kvalitet og som er nem at påføre så har Minta et stort udvalg af gode neglelakker i præcis den pastelfarve som du ønsker dig. Køb af neglelak på udenlandske billige sider, som Aliexpress o.l. kan være en katastrofe, da du ikke har nogen form for kvalitetsgaranti eller tryghed for hvad neglelakken indeholder eller om farven klumper.

Hvis du gerne vil have din neglelak til at holde længe, så anbefaler vi, at du bruger både en basecoat og en topcoat sammen med den almindelige neglelak.