Forsiden » Neglelak » Neglelak - farver

Pastel Neglelak

Pastel farvet neglelak er blevet utroligt populær, de lidt nedtonede og sarte nuancer giver et klassisk men chikt look. I vores webshop finder du et væld af farver, så her kan du finde præcis den pastel farve som passer perfekt til dit outfit.  Den lidt blege støvede farve giver et skønt pift til hverdag og fest.

Ofte er de sarte pastelfarver meget populære i foråret og efteråret, her kan der du finde de perfekte farver til hvad end du vælger at have på, om det er kjole og sandaler eller jeans med en fed jakke over. Du behøver ikke være bange for at eksperimentere med flere forskellige pastelfarver i kombination med hinanden.Der findes et væld af forskellige nuancer af pastelfarver på hjemmesiden, det er bare med at vælge din yndlingsfarve eller rettere farver, for det vil blive utroligt svært bare at holde sig til en enkelt, da det er nemt at forelske sig i dem alle sammen.

Hvis du ønsker at finde et godt produkt som er af en god kvalitet og som er nem at påføre så har Minta et stort udvalg af gode neglelakker i præcis den pastelfarve som du ønsker dig.

Husk at købe en god kvalitets topcoat, så farven kan holde i laaaang tid.

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 399,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark på 1-2 dage