• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Forside Neglelak - farver

Orange Neglelak

Orange Neglelak

Den spontane orange

Hvis du er på udkig efter orange neglelak, så er dette det helt rigtige sted. Vi har masser af neglelak i forskellige nuancer af orange. Du finder alt lige fra neon orange og til neglelakker, der har et mere neddæmpet orange skær.

Orange kan være svær at definere og derfor finder du her neglelak, som ligger lige på kanten af gul og til næsten brune neglelakker. Du kan fx finde nogle af disse orange nuancer:
Orange, Ferskenfarvet, Orangebrun, Rosabrun, Abrikos, Amber, Scarlet, Appelsin orange, Mørk orange, Rød orange, Gul orange og Gylden orange.

Den orange farve udstråler varme og glæde. Den repræsenterer solen, sjov, varme og tropiske billeder. Orange betragtes som en sjov lys farve med appetitlige og lækre kvaliteter. Den øger desuden ilttilførslen til hjernen og stimulerer mental aktivitet. 
Orange forbindes også ofte med ild og flammer, men faktisk er det engelske orange påvirket af det latinske aurum, som betyder guld og mange forbinder også farven med styrke og kraft.

Orange har ikke været så meget brugt som neglelak før, men flere nuancer af farven bliver brugt mere og mere blandt de unge nok mest fordi den er en spontan og et positivt livssyn. Orange er dog ofte en meget kraftig farve og derfor vil den mange gange komme til at virke meget kraftig, når man som vinterbleg skandinav har en meget lys hud, mens den ofte vil være utrolig flot til brug om sommeren, hvor huden er flot solbrændt.

365

DAGES

RETURRET

DAG TIL DAG

LEVERING

BESTIL FØR 15.00

GRATIS LEVERING TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 399 DKK

Nogle er mest til de gennemfarvede og dækkende neglelakker, mens andre er mere til en tone af orange og ikke vil have, at deres neglelak bliver alt for dominerende. Vi forsøger at have lidt af hvert, og hvis du synes, at der mangler noget, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.  

Husk på at kvalitet skal være i orden, køber du billig neglelak fra f.eks. Wish kan du aldrig være helt sikker på at kvaliteten er i orden eller for den sags skyld hvad slags kemiske ingredienser der er puttet i. Her på MINTA finder du både neglelak til gravide og til børn i et væld af farver. Mange gravide samt nybagte mødre som ammer kan godt være betænkelige ved brugen af neglelak, derfor sørg for at købe kvalitet, hvor du ikke skal frygte for diverse parabener eller kemiske stoffer. Her på MINTA har vi et stort og bredt udvalg, hvor både mor og barn kan være trygge ved brug.

Kreativiteten har ingen ende, brug Google eller Youtube til at søge inspiration, her finder du masser af kreative løsninger på hvordan du bedst får en flot blå farve med en fantastisk finish, eller måske en måde at blande de blå nuancer, så du får fantastiske flotte negle. Husk vores topcoat for længere holdbarhed og flot finish.