Om os

Velkommen hos MINTA - din onlineshop fyldt med neglelak!


MINTA ejes og drives af mig, Lea. Jeg elsker neglak og jeg elsker luksus. Hvem gør ikke det? Jeg vil gerne dele alt det jeg elsker med DIG! Jeg har samlet neglelak til dig og skabt danmarks største online shop med neglelak. Udover neglelak finder du selvfølgelig tilbehør til negle, pleje, hudpleje og nail art. 


Men MINTA er faktisk mere end bare en webshop med neglelak. MINTA er også MINTA Beauty and Care - en skønhedsklinik i Bagsværd, hvor du kan blive forkælet. 

MINTA er også MINTA Inspires Your Beauty - en blog om neglelak og skønhed, drevet af 5 piger der er bidt af en gal neglelak.

Lige nu har vi de produker du kan se her på siden, men i løbet af 2017 vil du også kunne finde Gele Negle, Akryl Negle, Kunstige Negle og Falske Negle

Hvorfor handle hos MINTA?

Jeg gør alt for, at dit besøg hos MINTA.dk bliver en god oplevelse. Jeg tager hånd om dig fra det sekund du lander på forsiden - til dine varer er i dine hænder.

 

Jeg har forsøgt at gøre det så let som muligt for dig, at finde den neglelak, det tilbehør til neglene, eller den creme du søger. Du kan altid sortere neglelakkerne efter brand, finish eller farve. Mange neglelakker har en beskrivelse af deres farve, så hvis du er i tvivl, så håber jeg at beskrivelsen kan hjælpe dig på vej.

 

Jeg sender en personlig hilsen med i alle ordrer, som er skrevet til dig. Nogle gange er der blot en sød hilsen, og andre gange relevant information omkring den/de negleprodukter eller hudplejeprodukter du har købt. 

 

Du får en personlig service. Du kan altid ringe eller skrive en mail, hvis du har spørgsmål. Jeg er uddannet negletekniker og kan hjælpe med spørgsmål omkring negle, farver, tilbehør, nail art, hudpleje og alt der imellem.

 

Når du handler hos MINTA får du næsten altid en gratis gave. Og det er ikke bare et stykke slik - eller det får du også. Men hvis du shopper for 300 kr., får du en gratis neglelak med - neglelakken er i full size, og vi har altid flere forskellige at vælge imellem, så du ikke får 2 ens lakker. 

 

Jeg pakker selvfølgelig dine varer forsvarligt inden afsendelse. Alle neglelakker bliver pakket i et stk. poser og plomberet - både for at du altid kan returnere dine varer, hvis du ikke bryder plomberingen, men også for at sikre minimal skade på andre varer du har købt, HVIS det uheldige skulle ske, at en lak smadrer under forsendelse. Der sker heldigvis sjældent og jeg finder altid en hurtig løsning. 

 

Jeg sender pakker hver dag, så hvis du bare bestiller inden kl. 13.00 - så sender jeg samme dag.

 

Har du lagt mærke til, at der er et blåt ikon på nogle af varerne? Det betyder, at der er skrevet et blog indlæg om lakken - du kan klikke på ikonet og komme direkte til indlægget - på den måde kan du nemt og hurtigt se farven på neglene. 

 

MINTA bloggen er styret af 5 skønne piger, Gena, Louise, Christina, Selina og Mia, der alle har en kæmpe passion for negle og neglelak. Hver eneste uge opdaterer de bloggen med nye neglelakker og fede nail art teknikker. Du kan bruge bloggen som inspiration og som en hjælp til, hvordan du skal komme igang. Måske har du bare brug for, at tjekke en speciel farve ud? Du er meget velkommen til at skrive kommentarer og spørgsmål til bloggerne - de hjælper hjertens gerne! 

 

Har du spørgsmål, ris eller ros, så hold dig ikke tilbage. Jeg vil meget gerne høre fra dig, og jeg vil gøre alt for at hjælpe dig. Du kan måske også finde svar på dine spørgsmål på bloggen, eller på vores Facebook eller Instagram profil. 

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 499,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark fra dag til dag

Chat med os

Chat med os