Om os

Velkommen hos MINTA - din onlineshop fyldt med neglelak!


MINTA ejes og drives af mig, Dorthe. Jeg elsker neglak og jeg elsker luksus. Hvem gør ikke det? Jeg vil gerne dele alt det jeg elsker med DIG! Jeg har samlet neglelak til dig og skabt danmarks største online shop med neglelak. Udover neglelak finder du selvfølgelig tilbehør til negle, pleje, hudpleje og nail art. 

Hvorfor handle hos MINTA?

Jeg gør alt for, at dit besøg hos MINTA.dk bliver en god oplevelse. Jeg tager hånd om dig fra det sekund du lander på forsiden - til dine varer er i dine hænder.

Jeg har forsøgt at gøre det så let som muligt for dig, at finde den neglelak, det tilbehør til neglene, eller den creme du søger. Du kan altid sortere neglelakkerne efter brand, finish eller farve. Mange neglelakker har en beskrivelse af deres farve, så hvis du er i tvivl, så håber jeg at beskrivelsen kan hjælpe dig på vej.

Jeg sender en personlig hilsen med i alle ordrer, som er skrevet til dig. Nogle gange er der blot en sød hilsen, og andre gange relevant information omkring den/de negleprodukter eller hudplejeprodukter du har købt. 

Du får en personlig service. Du kan altid ringe eller skrive en mail, hvis du har spørgsmål.

Jeg pakker selvfølgelig dine varer forsvarligt ind, inden jeg sender dem. Alle neglelakker bliver pakket parvis, i silkepapir, så risikoen er så lille som muligt for slagskader eller knækkede halse.

Skulle uheldet være ude, så er det, så få varer som muligt, der bliver fedtet ind og vi finder sammen en løsning. Så det kan blive erstattet.

Jeg sender pakker hver dag, så hvis du bare bestiller inden kl. 13.00 - så sender jeg samme dag. De fleste dage enda først efter klokken 15.

Har du lagt mærke til, at der er et blåt ikon på nogle af varerne? Det betyder, at der er skrevet et blog indlæg om lakken - du kan klikke på ikonet og komme direkte til indlægget - på den måde kan du nemt og hurtigt se farven på neglene. 

Har du spørgsmål, ris eller ros, så hold dig ikke tilbage. Jeg vil meget gerne høre fra dig, og jeg vil gøre alt for at hjælpe dig. Du kan måske også finde svar på dine spørgsmål på bloggen, eller på vores Facebook eller Instagram profil. 

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 499,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark på 1-3 dage

Chat med os

Chat med os