• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Forside Neglelak - farver

Neon Neglelak

Neon Neglelak

De lysende neon

Her finder du alle vores neon neglelakker. Reelt set er neon ikke nogen farve, men det er et udtryk for, at man har med en meget kraftig og ofte også selvlysende farve at gøre.
Derfor har vi samlet alle de neglelakker, som vi har og som vi mener, at man kan bruge, hvis man gerne vil skille sig ud og tiltrække noget opmærksomhed.

Du finder blandt andet disse neglelakker her:
Neon gul, Neon grøn, Neon orange, Neon pink, Signal gul, Signal grøn, Signal orange, Selvlysende pink, Selvlysende lilla, Selvlysende orange og Selvlysende gul.

Selvlysende og neonfarvede neglelakker er nogle af de nyeste farver indenfor neglelakker. Neon pink er dog en undtagelse, da pink har været brugt i mange år og selvom termen neon pink ikke har været brugt, så har farven været den samme.

Neonfarvede neglelakker bliver rigtig ofte brugt i nattelivet. De er flotte i sig selv, men når de kommer ind i det ultraviolette lys, som ofte bruges på diskoteker, så skiller de sig endnu mere ud. De seneste år er der desuden kommet et større udvalg af neglelakker, som er tilsat fx glimmer, som bliver selvlysende også uden ultraviolet lys.

Neon neglelak er desuden et stort hit til temafester, fastelavn, halloween og andre former for udklædningsfester. 

365

DAGES

RETURRET

DAG TIL DAG

LEVERING

BESTIL FØR 15.00

GRATIS LEVERING TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 399 DKK

Vi har mange forskellige neglelakker i hos MINTA og fælles for dem alle er, at det er gode og testede neglelakker, som vi kan stå inde for. Vi bruger meget tid på at teste nye produkter, så du altid på en neglelak, som holder længe og som har flotte farver.

Vi anbefaler at du finder en kvalitets neglelak. At købe på udenlandske sider så som E-bay, kan være en fristelse, men det er umuligt at kende kvaliteten eller for den sags skyld indholdet af de produkter som de forhandler, hvilket kan blive et skuffende køb og i værste fald give allergi.