Forsiden » Neglelak » Neglelak - farver

Neon Neglelak

Her finder du alle vores neon neglelakker. Reelt set er neon ikke nogen farve, men det er et udtryk for, at man har med en meget kraftig og ofte også selvlysende farve at gøre.

Derfor har vi samlet alle de neglelakker, som vi har, som vi mener, at man kan bruge, hvis man gerne vil skille sig ud og tiltrække noget opmærksomhed.

Du finder blandt andet disse neglelakker her:

Neon gul, Neon grøn, Neon orange, Neon pink, Signal gul, Signal grøn, Signal orange, Selvlysende pink, Selvlysende lilla, Selvlysende orange og Selvlysende gul.Selvlysende og neonfarvede neglelakker er nogle af de nyeste farver indenfor neglelakker. Neon pink er dog en undtagelse, da pink har været brugt i mange år og selvom termen neon pink ikke har været brugt, så har farven været den samme.

Neonfarvede neglelakker bliver rigtig ofte brugt i nattelivet. De er flotte i sig selv, men når de kommer ind i det ultraviolette lys, som ofte bruges på diskoteker, så skiller de sig endnu mere ud. De seneste år er der desuden kommet et større udvalg af neglelakker, som er tilsat fx glimmer, som bliver selvlysende også uden ultraviolet lys.

Neon neglelak er desuden et stort hit til temafester, fastelavn, halloween og andre former for udklædningsfester.

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 399,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark på 1-2 dage