• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Forside Pleje

Neglepleje

Neglepleje

Base Coat
Nailhardener
Neglekur
Negleolie
Top Coat

 

Neglepleje - hvorfor nu det?

Neglepleje er en videnskab i sig selv - og jeg forstår godt hvis du synes det er en jungle. Markedet er KÆMPE stort, og hvordan finder man den bedste negleolie? 

En ting er sikkert - hvis du vil have lange, flotte negle, der ikke knækker og spalter i lagene, så kræver det pleje. HVER dag. Her finder du de produkter jeg har udvalgt til webshoppen. Alle er kvalitets produkter der sikrer dig god pleje til dine (måske) tørre, knækkede negle.

Ligesom du tilfører huden og håret fugt i form af cremer og balsam, så skal dine negle også have fugt. En negleolie er et musthave og er fuldstændig uundværlig i din daglige neglepleje rutine! Hos MINTA har vi flere forskellige negleolier, og alle er af god kvalitet, med et stort indhold af sunde olier der bidrager til øget fugt i neglene, samt neglebånd og huden omkring neglene. Der findes negleolier der smøres på med pensel, der dryppes på med en pipette, eller som findes i en pen - her er det en individuel sag om, hvad du foretrækker.

 

365

DAGES

RETURRET

DAG TIL DAG

LEVERING

BESTIL FØR 15.00

GRATIS LEVERING TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 399 DKK

Måske er negleolie ikke nok. Der findes mange produkter der hver især kan noget helt særligt. Har du f.eks. negle der skiller sig i lagene, knækker konstant og aldrig bliver lange? En kur med CND RescuerXx kan være din redning - en keratin kur der giver stærke negle! 

Dine neglebånd er måske tørrer og du får konstant neglerødder? CND Cuticle Eraser er perfekt til dig! Den peeler og fjerner døde hudceller smatidig med at den går i dybden og fugter.

Der findes også boostere, hæjlpemidler og desificering som også er vigtige redskaber når man taler om neglepleje og skal have flotte negle. Det er vigtigt at du får fjernet alt skidt, snavs og bakterier inden du lægger en lak - 1. din neglelak holder bedre. 2. Du undgår at indkapsle bakterier som i værste tilfælde kan give svamp.

Og hvilke file skal man vælge? Der findes neglefile i 100, 150, 180 grit og helt op til 1200 eller mere. Jo lavere grit, jo grovere er filen. Til naturneglen anbefaler jeg 240 grit eller højere - du kan forsigtigt godt bruge 180 grit. Til gele og akryl skal du bruge 100, 150 og 180 grit. De helt fine file på 1200 grit eller højere kan bruges til at polere naturneglen eller akrylen.