Neglelak der skifter farve

Hvordan fungerer neglelak der skifter farve?

Der findes som udgangspunkt to forskellige måder hvorpå en neglelak kan være farveskiftende. Det er helholdsvis ved varme og uv påvirkning.

Hvad er så en thermo neglelak?

En thermo neglelak er en lak der skifter farve alt efter temperaturen. Det betyder så, at hvis du har lange negle, som går et stykke udover dine finger spidser, så vil du kunne påføre en lak, der som udgangspunkt får to forskellige farver. Her vil den som regel være mørkere ude på spidsen af neglen, men den bliver varmere og lysere jo længere den kommer ind på fingeren.

Har du istedet ikke så lange negle, så vil du opleve at lakken kan have forskellige farver i løbet af dagen, som er afhængig af om dine fingre er varme eller kolde. Man kan fremprovokere effekten ved at putte neglene under koldt eller varmt vand.

Hvad er en UV neglelak?

En UV neglelak er en lak der skifter farve ud fra påvirkning af solens UV stråler. Her vil man kunne se en markant effekt på farven af lakken udfra om man er indenfor eller ude i solen.

Der findes også lakker som er en sammenblanding af både thermo og uv effekter, så du med en neglelak kan opnå fire forskellige farver.

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 499,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark på 1-2 dage

Spørgsmål? Skriv til os!

Spørgsmål? Skriv til os!