• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.

Negle Dual System Forms

Genanvendelige Dual Forms er meget populære for tiden. Du har helt sikkert set tonsvis af videoer, hvor folk har anvendt Dual Forms til f.eks. akrylgele. Dual System Forms kan gøre dit arbejde supernemt og hurtigt, men hvis du ikke bruger dem korrekt, så holder dine negle ikke en dag.

Ved første øjekast så ligner Dual Negle Forms de helt almindelige negletipper, men i modsætning til negletipper, kan de genanvendes og fyldes med gele, akryl eller akrylgele og derefter påføre det på neglene, helt uden brug af tipper, lim eller almindelige negleforme.

En af de bedste ting ved Dual Forms er, at når du først påfører produktet på neglen, så får du både en smuk apex og c-curve.

Det er rigtig populært at arbejde med akrylgele sammen med Dual Forms da den ”bevæger sig” som akryl, men den har ikke den samme tidsbegrænsning, som traditionel akryl har, for den skal jo hærdes i en lampe før den er fast.

Hvordan vælger du den rigtige størrelse på dine Dual Forms?

Tricket for at finde den rigtige størrelse er at holde formen hævet en lille smule over neglen, og se at den passer hele vejen fra side til side. Grunden til at du skal holde formen lidt over neglen er for at gøre plads til at produktet kan være der i.