• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Forside

Nail art

Nail art

3D Cellofan folie Diamanter Ensfarvet Mix Flager Folie Glimmer Mirror powder/Spejleffekt Moyra crystal stone stampingsæt Nail Art - Sæt Nail Stickers Neglesmykker Ombre Pigment Rhinsten Special effekt Spider Gel Swatchsticks og neglehjul Tape Værktøjer Vinyl/Stencils Water Decals

Wow uhh wauw så flotte

Er det den reaktion du også gerne vil høre, når du har brugt tid på at lave en manicure? 
Så gør lidt ekstra og spring ud i nail art kunsten.
Her på siden finder du alt hvad du behøver, for alt lave en ekstra flot udsmykning på dine negle. 
Der er produkter til alle; både dig der er nybegynder indenfor nail art og til dig der har masser af øvelse i at lave den ekstra smukke wauw effekt.

Vi har delt produkterne op i lidt kategorier, så det er nemmere for dig, at finde rundt i alle de spændende produkter vi har.

Tjek også vores samling af Stamping ud her.

365

DAGES

RETURRET

DAG TIL DAG

LEVERING

BESTIL FØR 15.00

GRATIS LEVERING TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 399 DKK

Nail art

Nail art er kunst til neglene. Når det kommer til nail art er det kun fantasien, der sætter grænser. Du kan pynte dine negle og gøre din manicure ekstra flot med interessante motiver, rhinsten, glimmer m.m.

Her på siden finder du et stort udvalg af alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang med nail art. Du finder blandt andet produkter til stamping, water decals, glimmer og glitter, rhinsten, stencils og vinyler, pigmenter, mirror powder og meget andet. Uanset hvad du ønsker at udsmykke dine negle med, så kan du finde det her på shoppen.

Hos Minta holder vi hele tiden øje med, hvad der rører sig indenfor nail art verdenen, så vi altid kan være med på de nyeste trends og give dig muligheden for at pynte dine negle efter den nyeste mode.