Moyra

Hvis du er vild med at lege med negledesigns og sjove stamps til dine negle, så har du fundet det helt rigtige mærke lige her. Det ungarske mærke Moyra, som har hovedsæde i Budapest, er en af de helt store spillere, når det kommer til at lave fantastiske neglelakker, som kan bruges til at lave spændende negledesigns med. Formularen på deres lakker er med til at give de absolut bedste resultater, når man går ind og laver stamping. Det er også lakkerne fra Moyra, som har fået nogle af de absolut bedste anmeldelser af vores brugere, hvorfor vi er sikre på, at det også vil være den helt rigtige neglelak for dig.

 

Til både nybegyndere og professionelle

Lige meget, om du er vild med at sidde og lave neglelak på dig selv på hobbyplan, eller du laver negle professionelt, så er Moyra det rigtige mærke for dig. Lakkerne har forskellige lækre finisher, som er med til at give en super flot effekt, når de lægges på neglene. Eksempelvis laver Moyra nogle super flotte neglelakker med sandeffekt, som har været meget efterspurgt her på siden. Derudover laver mærket også utroligt smukke holografiske lakker, der giver et spændende og unikt blikfang, når de lægges på neglene.

  Moyra Gellack

  Moyra Nail Art

  Moyra Neglelak

  Moyra Pensler

  Moyra Stamping

  Moyra Tilbehør

Alt i produkter til de perfekte negle

Udover at lave utroligt flotte neglelakker, så har Moyra også alt i værktøj, for at du kan få de mest perfekte negle. Her er der ikke kun tale om værktøj, der passer til at lave nailart på helt almindelige negle, men også produkter, der kan bruges til både akryl- og gelenegle. Du kan hos Moyra finde alt fra små, fine pensler, der kan bruges til at rette kanter efter med til liquid tape, som gør det nemmere for dig at lægge din neglelak helt perfekt i første forsøg.

 

Stamping for alle

En af de sejeste teknikker når det kommer til nailart er stamping. Også her er Moyra et af de førende mærker. Moyra har udviklet nogle utroligt flotte stamping plader, som har nogle specielle og unikke designs, som ikke er at finde andre steder på markedet. Udover de flotte stamping plader, så har de selvfølgelig også udviklet det helt rigtige stamping værktøj, som kan være med til at gøre stampning så let som en leg. Her kan du finde alt fra skrabere og stampere til smarte pladeholdere. 

For at kunne opnå det absolut bedste resultat med stamping, så er det vigtigt at bruge den rigtige type af neglelak, sådan at designet på bedst mulig vis kan overføres til neglen. Derfor har Moyra selvfølgelig også udviklet de absolut bedste stamping neglelakker, som har den helt rigtige konsistens og pigmentering, sådan at du kan få det mest optimale resultat, når du laver stamping på dine negle. De flotte stamping neglelakker findes i et væld af forskellige farver, sådan at du kan eksperimentere med at lave de lækreste negledesigns på dine negle i din absolutte yndlingsfarve.

Moyra er mærket, som har noget for enhver, og her hos MINTA er vi utroligt stolte af, at vi får lov til at sælge dette flotte mærke. Med dette mærke er det nemlig bevist, at pris og kvalitet ikke nødvendigvis hænger sammen, da alle produkterne fra Moyra har en lav pris men en utroligt høj ydeevne.

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 499,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark på 1-3 dage

Spørgsmål? Skriv til os!

Spørgsmål? Skriv til os!