MoYou London

Vi har rigtig meget fra MoYou London

Her under kan du finde alle de kategorier vi har inden for MoYou London, der er tale om masser af neglelak, vi har faktisk mere end 100 forskellige. Derudover kan du finde alle deres stamping plader, som der er mere en 850 af. Sidst men ikke mindst kan du også finde tatoveringer og glitter pulvere.

  MoYou London Glitter

  MoYou London Glitter

  MoYou London Stampere

  MoYou London stamper og skraber

  MoYou London Stamping Neglelak

  MoYou London stamping neglelak

  MoYou London Stamping Plader

  MoYou London stamping plader

  MoYou London Startsæt

  MoYou London startsæt

  MoYou London Tattoo

  MoYou London Tattoo

  MoYou London Værktøj og tilbehør

  MoYou London Værktøj og tilbehør

MoYou - Stamping og neglelak

MoYou London er et kæmpe brand, hvis hovedprodukt er stamping plader! De har også en kæmpe serie af stamping neglelakker og almindelige neglelakker til fair priser! Og selvfølgelig ALT derimellem til at lave en smuk, personlig manicure! 

MoYou har over 580 stamping plader og de udvider deres sortiment HVER uge! Du vil ALTID kunne følge de nyeste trends, og det bliver aldrig kedeligt at bruge MoYou.

Hos MINTA har vi forsøgt at udvælge et sortiment der spænder bredt og vi vil hele tiden købe nye produkter fra MoYou - er der noget du mangler? Så skriv til os - vi vil hjertens gerne købe det hjem til dig!

Moyou London stamping

Hos MoYou London finder du ikke kun fantastiske neglelakker. Her kan du også finde noget af det fedeste stamping værktøj, som du kan bruge til at kreere det mest fantastiske nailart på dine negle. Især de flotte stamping plader fra MoYou London er noget for sig. Her finder du nemlig ikke kun stamping plader, der består af små mønstre, men også plader, hvor der er større mønstre på. Det betyder altså, at du selv kan finde den del af mønstret, du ønsker at påføre til dine negle, eller lave et langt sammenhængende mønster på tværs af alle neglene. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvad du kan have lyst til at dekorere dine negle med.

 

Alle produkter fra MoYou London kommer i utroligt smuk indpakning, hvilket gør produkterne oplagte at have stående fremme hjemme på badeværelset. Lakkerne har flotte metalliske låg og et stilrent design, der vil pynte flot i din neglelaksamling.

 

Moyou London er stamping i første klasse!

Stamping er en kunst, men det behøver ikke, at være så svært igen. Med MoYou's produkter vil du altid få en positiv oplevelse med stamping. 

Deres stamping plader er så nemme at bruge, at det ikke kan gå galt!

Du får stamping plader og udstyr til en fornuftig pris! Det kan ikke betale sig at spare penge, og købe dine stamping plader på e-bay, for tit er mønstrene ikke dybe nok, og du vil aldrig kunne samle stampet op i et helt stykke! 

Brug evt. en stickey stamper - det gør som regel stamping MEGET nemmere. 

MoYou London er for alle der vil lave smukke, lækre negle med mønstre! 

 

Leder du efter et lækkert og eksklusivt neglelaksmærke, så har du fundet det med MoYou London. Firmaet, som har sin base i London producerer nogle af de absolut lækreste neglelakker på markedet. Dog er det ikke kun neglelakkerne, som MoYou London er kendt for. Mærket laver også nogle super flotte stamping plader, som kan bruges til at lave de flotteste og mest dekorative mønstre med.

Super pigmenteret neglelak

Når du skal lægge en flot neglelak, så er det altafgørende, hvilken kvalitet neglelakken har. De fleste ønsker en neglelak, der har en høj pigmentering, sådan at det ikke er nødvendigt at lægge mere end blot to lag, før hele neglen er dækket med den udvalgte farve. Med neglelakkerne fra MoYou London får du en linje af neglelakker, som alle er super pigmenterede. Derfor vil du opnå en høj dækkeevne, og derved vil du også kunne have glæden af din nye neglelak i længere tid, da det ikke er nødvendigt at bruge så meget lak hver gang.

Massevis af smukke farver og finisher

Lakkerne fra MoYou London er ikke kun super pigmenterede. De er også lavet i et væld af flotte farve og med forskellige slags finish. Du kan finde alt fra en smuk og sommerlig gul farve til en helt dybblå farve i deres brede sortiment. Udover at lave nærmest alle regnbuens farver i flydende format, så tilbyder MoYou London også, at du kan få flere forskellige slags finish. Vælg eksempelvis en flot metallisk finish, hvis du vil bruge lakken til at skabe noget drama på dine negle, eller vælg den søde perlemor for et ultra romantisk negledesign.

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 499,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark på 1-3 dage

Chat med os

Chat med os