Moyou London

Moyou London stamping

Hos MoYou London finder du ikke kun fantastiske neglelakker. Her kan du også finde noget af det fedeste stamping værktøj, som du kan bruge til at kreere det mest fantastiske nailart på dine negle. Især de flotte stamping plader fra MoYou London er noget for sig. Her finder du nemlig ikke kun stamping plader, der består af små mønstre, men også plader, hvor der er større mønstre på. Det betyder altså, at du selv kan finde den del af mønstret, du ønsker at påføre til dine negle, eller lave et langt sammenhængende mønster på tværs af alle neglene. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvad du kan have lyst til at dekorere dine negle med.

 

Alle produkter fra MoYou London kommer i utroligt smuk indpakning, hvilket gør produkterne oplagte at have stående fremme hjemme på badeværelset. Lakkerne har flotte metalliske låg og et stilrent design, der vil pynte flot i din neglelaksamling.

 

Leder du efter et lækkert og eksklusivt neglelaksmærke, så har du fundet det med MoYou London. Firmaet, som har sin base i London producerer nogle af de absolut lækreste neglelakker på markedet. Dog er det ikke kun neglelakkerne, som MoYou London er kendt for. Mærket laver også nogle super flotte stamping plader, som kan bruges til at lave de flotteste og mest dekorative mønstre med.

Super pigmenteret neglelak

Når du skal lægge en flot neglelak, så er det altafgørende, hvilken kvalitet neglelakken har. De fleste ønsker en neglelak, der har en høj pigmentering, sådan at det ikke er nødvendigt at lægge mere end blot to lag, før hele neglen er dækket med den udvalgte farve. Med neglelakkerne fra MoYou London får du en linje af neglelakker, som alle er super pigmenterede. Derfor vil du opnå en høj dækkeevne, og derved vil du også kunne have glæden af din nye neglelak i længere tid, da det ikke er nødvendigt at bruge så meget lak hver gang.

Massevis af smukke farver og finisher

Lakkerne fra MoYou London er ikke kun super pigmenterede. De er også lavet i et væld af flotte farve og med forskellige slags finish. Du kan finde alt fra en smuk og sommerlig gul farve til en helt dybblå farve i deres brede sortiment. Udover at lave nærmest alle regnbuens farver i flydende format, så tilbyder MoYou London også, at du kan få flere forskellige slags finish. Vælg eksempelvis en flot metallisk finish, hvis du vil bruge lakken til at skabe noget drama på dine negle, eller vælg den søde perlemor for et ultra romantisk negledesign.

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 499,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark fra dag til dag

Chat med os

Chat med os