• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Forside Tilbehør til negle

Makeup Kuffert

Makeup Kuffert

Lille - Makeup kuffert Mellem - Makeup Kuffert Stor - Makeup Kuffert Trolley

Makeup Kuffert

Her på siden finder du et stort udvalg af makeup kufferter og trolleys. Du kan bruge en beauty box til opbevaring af mange forskellige ting, for eksempel din samling af neglelak eller makeup. Med kufferten kan du nemt og hurtigt pakke dit udstyr sammen, når du skal på farten. Kufferterne er så superflotte og smart indrettede, at du kan lade din samling forblive i kufferten, selv når du ikke skal transportere den, men den blot skal holde på dine produkter og samtidig være flot opbevaring i dit hjem.

Kufferterne fås i flere forskellige størrelser, så du kan helt sikkert finde en make up kuffert, som passer til lige netop dine behov, hvad end din samling allerede er stor eller der stadig er plads til at udvide samlingen med endnu flere lækre produkter. Nogle makeup kufferter har flere store rum, som giver god plads til at have makeup, UV-lamper til gellack, neglelakfjerner og andre større ting i rummene. Andre har lidt mindre rum, som sikrer at små ting som neglefile eller rosenpinde ikke bliver væk, og nogle har endda også specielle holdere, der passer perfekt til en flaske neglelak, så lakkerne står sikret fast.

Udover forskellene i indretningen af selve makeup kufferten kan du også vælge mellem et væld af forskellige farver og udseende på kufferten. Hvis du er mest til klassiske, stilrene kufferter, vil du elske vores sorte eller sølv kufferter. Er du mere til farve og spræl, så findes der beauty boxes i alle regnbuens farver og med unicorn eller holografisk finish på overfladen, der i den grad kan lyse hverdagen op. Se hele udvalget her.