• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Forside Neglelak - farver

Lyserød Neglelak

Lyserød Neglelak

Den gamle, men stadig gode lyserøde

Her finder du vores udvalg i lyserøde nuancer, men da det kan være svært at skelne mellem, hvornår en neglelak er lyserød og hvornår den er fx rosa eller pink, så anbefaler vi, at du også tager et kig i disse kategorier, hvis du ikke finder lige den lyserøde farve, som du god kunne tænke dig.

Lyserød i en nedtonet skala er en rigtig god hverdagsfarve, hvor man både kan forstærke sine negle og forfine dem, samtidig med at den ikke tiltrækker en masse opmærksomhed. Hvis man bruger lyserød i de kraftigere nuancer, så er farven rigtig god til at tiltrække mere opmærksomhed og dermed vise sin flotte negle frem.

Der er som sagt mange opfattelser af lyserød og den dækker ofte over disse termer:
Magenta, Cyclamen, Violet, Rosa, Lysviolet, Pink, Orchid, Fuchsia, Cerise og baby lyserød.

Lyserød neglelak er en af de ældste brugte farver indenfor neglelak og det er også i dag en af de mest populære farver, som mange bruger både alene og i kombination med andre farver.

Lyserød er en farve, som mange forbinder med noget mildt og blidt, man ser ofte farven brugt til babyer, men er bestemt en meget brugt farve til piger i alle aldre.
Lyserød er dog sammen med mange andre røde nuancer også noget, som man forbinder med det feminine og mange ser det som en erotisk og lidenskabelig farve.

365

DAGES

RETURRET

DAG TIL DAG

LEVERING

BESTIL FØR 15.00

GRATIS LEVERING TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 399 DKK

Gør dig selv den tjeneste at gå efter kvalitet.

Køb af neglelak på udenlandske billige sider, som Aliexpress o.l. kan være en katastrofe, da du ikke har nogen form for kvalitetsgaranti eller tryghed for hvad neglelakken indeholder eller om farven klumper. MINTA har et stort udvalg i gode neglelakker i et væld af farver. 

Når du har valgt den farve som du ønsker, så husk at vi også forhandler topcoat og basecoat, så vil holdbarheden på dine smukke negle blive i top.