• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Forside Neglelak - farver

Lilla Neglelak

Lilla Neglelak

Den mystiske lilla

Her i kategorien finder du en stor variation af vores lilla neglelakker i alle den nuancer. De strækker sig fra næsten helt blå og over i næsten lyse røde og rosa, dette skyldes at farven lilla bliver lavet med de to primærfarver blå og rød. Da opfattelsen af lilla er lidt flydende så anbefaler vi, at du kigger under de tre andre, hvis du ikke lige finder den lilla du ønsker her. 

Der findes også indenfor lilla en række af navne, som fortæller lidt mere om nuancerne. Fx kan man ofte støde på disse udtryk:
Crocus lilla, Mørkelilla, Lyselilla, Pædagog lilla, Purpur lilla, Lavendel, Mørk violet, Ultramarin og Orkide lilla.

Lilla er en kombination af roen fra den blå farve og energien fra den røde. Op gennem tiden har lilla været forbundet med royalitet, adelighed og prestige. Farven lilla symbolisere mystik, magi, magt og luksus. Lilla kombineret med guld, kan være prangende og skildre rigdom og ekstravagance. Lyselilla og pink er godt til et feminint design og er særligt populært blandt teenagepiger. Lilla med sin modsætning gul fremhæver hinanden og giver udtryk for noget der er sjovt, og let at have med at gøre.

365

DAGES

RETURRET

DAG TIL DAG

LEVERING

BESTIL FØR 15.00

GRATIS LEVERING TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 399 DKK

Husk på at kvalitet skal være i orden, køber du billig neglelak fra f.eks. Wish kan du aldrig være helt sikker på at kvaliteten er i orden eller for den sags skyld hvad slags kemiske ingredienser der er puttet i.
Her på MINTA finder du både neglelak til gravide og til børn i et væld af farver. Mange gravide samt nybagte mødre som ammer kan godt være betænkelige ved brugen af neglelak, derfor sørg for at købe kvalitet, hvor du ikke skal frygte for diverse parabener eller kemiske stoffer. Her på MINTA har vi et stort og bredt udvalg, hvor både mor og barn kan være trygge ved brug.

Kreativiteten har ingen ende, brug Google eller Youtube til at søge inspiration, her finder du masser af kreative løsninger på hvordan du bedst får en flot lilla farve med en fantastisk finish, eller måske en måde at blande de blå nuancer, så du får fantastiske flotte negle. Husk vores topcoat for længere holdbarhed og flot finish.