Forsiden » Neglelak » Neglelak - farver

Lilla Neglelak

Lilla er en af de nyere farver indenfor neglelakker. Den er meget brugt både i de mørke og dækkende farver, men også de lyse afdæmpede nuancer ses ofte både til fest og til hverdag.

Her i kategorien finder du en stor variation mellem vores lilla nuancer. De strækker sig fra næsten helt blå og over i næsten lyserøde og rosa.  Dette skyldes, at farven lilla bliver lavet med de to primærfarver blå og rød.Lilla er det, som man kalder for en sekundær farve og den er komplementærfarve til gul. Det betyder, at hvis du bruger gul og lilla sammen, så vil du se, at de både fremhæver hinanden og de også er to kraftige modsætninger.

Lilla har i mange år været en lidt upopulær farve, da den i 1970’erne var farven på den ble, som mange af de pædagoger, der blev uddannet i 60’erne og 70’erne bar.  Farven blev af mange derfor opfattet som en oprørsfarve. Denne tendens er heldigvis ved at forsvinde og i dag bruger de fleste aldersgrupper igen lilla i både tøj og neglelak.

Der findes også indenfor lille en række af navne, som fortæller lidt mere om nuancerne. Fx kan man ofte støde på disse udtryk

Crocus lilla, Mørkelilla, Lyselilla, Pædagog lilla, Purpur lilla, Lavendel, Mørk violet, Ultramarin og Orkide lilla

Hos MINTA har vi forsøgt at udvælge alle vores lilla nuancer, men da opfattelsen af lilla er lidt flyvende, så anbefaler vi, at du kigger i kategorien med blå, røde eller rosa neglelakker, da det kan være, at den lilla farve, som du gerne vil have, er kommet ind under denne sortering i stedet for lilla

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 399,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark på 1-2 dage