Levering og returnering

Levering og forsendelse

Vi afsender normalvis pakker samme dag eller dagen efter, men længere leveringstid kan opstå. Dog senest inden for 3 hverdage - hvis vi ikke kan afsende inden 3 hverdage, vil du høre fra os pr. e-mail. Alle forsendelser leveres med GLS. Efter afsendelse fra MINTA gælder GLS leveringstider. Ved udlevering af varerne overgår ansvaret og risikoen for varerne til kunden. Det er vigtigt at du oplyser korrekt telefon nr. og e-mail ved ordre afgivelse. Disse oplysninger bruges til at få besked fra GLS når din pakke ankommer til pakkeshop. Det er dit eget ansvar at oplysningerne er korrekte og MINTA kan ikke drages til ansvar for manglende besked fra GLS.  Cocoon Company produkter har en leveringstid på 3-5 hverdage. Pakker sendt til GLS pakkeshop koster 39,00 DKK. Alle ordrer over 500 er fragtfrit leveret. Varerne afsendes med GLS til den pakkeshop nærmest forsendelses adresse. Ønskes en anden pakkeshop skriv det da venligst i kommentar feltet. Pakker med omdeling koster altid 60,00 DKK uanset ordre størrelse.  Ved online lagersalg gælder ovenstående fragtpriser ikke. Ved online lagersalg er fragtprisen 50 kr. på alle ordrer fra 0 - 500 kr. Ordrer over 500 kr. sendes fragtfrit i Danmark. Der leveres til GLS pakkeshop. Det er ikke muligt at afhente bestilte varer hos MINTA.

Fortrydelsesret og returnering af pakker 

MINTA yder 90 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 90 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.    Du skal inden 90 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@minta.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.                                                                                                                           

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Vær venligst opmærksom på, at uafhentede pakker IKKE anses som en gyldig returnering, og hvis din pakke ikke afhentes og sendes tilbage til MINTA opkræves returfragten af kunden. 

Returnering 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 90 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Købskvittering skal vedlægges din returnering.     Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.   

Varer undtaget fortrydelsesretten   1.     Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,   2.     Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,     Neglelak, cremer, og andre skønhedsprodukter kan altid returneres hvis plomberingen ikke er brudt. Hvis plomberingen er brudt frafalder din returret - dette af hygiejnemæssige årsager.  

Varens stand, når du sender den retur Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.   Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.   Tilbagebetaling af købsbeløbet Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.   Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 90 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.   Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.   

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
MINTA ApS
Vestergårdsvej 15
6731 Tjæreborg

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.   Hvis kunden ønsker sin vare ombyttet til anden vare ved returnering, betaler kunden selv fragt omkostningerne for at få den nye vare leveret, hvilket svarer til 39 DKK. MINTA sender et betalingslink med specifikationer af den/de nye ønskede varer + evt. mer pris for ombytningsvare, hvorefter kunden kan vælge fragt mulighed og betale med betalings kort. 

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 499,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark på 1-3 dage

Chat med os

Chat med os