• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Forside Neglelak - farver

Koral Neglelak

Koral Neglelak

Den smukke koral

På denne side har vi samlet alle vores Koral neglelakker i alle deres forskellige nuancer. Så kig derned og find lige præcis din ynglings. 

Koral neglelak er en farve, som mange bruger i deres hverdag. Typisk er neglelakker i farven koral ikke så dominerene. Den er ofte lidt mere nedtonet og derfor perfekt til brug både til hverdag og fest.

Farven koral er ikke lyserød, pink, rød eller orange, men den er en super lækker og smuk blanding af dem alle.
Koral er for nogle en farve, mens det for andre er en effekt. Koral opfattes af mange som en nuance af rød og andre ser det mere som en perlemorseffekt. Koral er egentligt et dyr hvilket vil sige et organisk materiale på lige fod med perler og den har farver, som nuancerer fra hvid og over i mange forskellige røde variationer. Men med årene er det også blevet en farvebetegnelse.

365

DAGES

RETURRET

DAG TIL DAG

LEVERING

BESTIL FØR 15.00

GRATIS LEVERING TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 399 DKK

Vi forhandler gode kvalitetsprodukter fra forskellige producenter, de findes i et væld af farver.

Vi anbefaler at du finder en kvalitets neglelak. At købe på udenlandske sider så som E-bay, kan være en fristelse, men det er umuligt at kende kvaliteten eller for den sags skyld indholdet af de produkter som de forhandler, hvilket kan blive et skuffende køb og i værste fald give allergi.