Billeder

Kameleon pulver med spejleffekt - 03
Spar 20%
Euro Fashion

Kameleon pulver med spejleffekt - 03 (UDGÅR) - 1g og 1 applikaor

99,00 DKK

79,20 DKK

Skynd dig! Der er kun 4 på lager!

Kameleon mirror powdersne fra Euro Fashion, har udover en flot spejleffekt, også en flot kameleons effekt. Så den har et farvespænd, som afhænger af hvilken vinkel du ser den fra, og hvordan lyset lige falder.

Den har en blanding af farver, som spænder mellem Lilla og rød-ish.

Mirror powders er en af de fedeste nail art trends der findes, hvis du spørger mig! Med dette høj pigmenterede sølv pulver, kan du skabe den smukkeste, skinnende og spejl-lignende overflade på dine negle. Det er et nail art produkt, som kan benyttes sammen med både gellack og almindelig neglelak!

Når du køber en mirror powder, medfølger der også en øjenskygge applikator, som kan bruges til at påføre det med.

Hvordan bruges det med almindelig neglelak?

Når du skal påføre det på almindelig neglelak, så skal det tværres på neglen når neglelakken næsten er helt tør. Derefter skal der ligges et lag vandbaseret topcoat, da det vil skifte "konsistens" ved brug med en almindelig topcoat, og derfor blive grynet.

Vi har rigtig god erfaring med at bruge det sammen med en stamping neglelak.

Hvad så med gellack?

Når det skal bruges i samarbejde med en gellack, så skal du starte med at ligge din base, derefter to lag farve. Når du skal hærde lag nr. to skal det kun hærdes i halv tid. Så påfører du pulveret oven på farven. Når dette er fordelt jævnt, og du har fået skabt en flot spejleffekt skal du slutte af med en No Wipe Topcoat. Det er vigtigt at det er en No Wipe, da det eller vil ødelægge resultatet.

Er du i tvivl er der en god video her, hvor du kan se hvad det går ud på.

Indhold 1g og 1 applikaor

Hurtig levering
Levering på 1-2 hverdage
365 dages returret
Udvidet returret på 365 dage
Andre købte også
Populære produkter