ILNP Surfboard
ILNP Surfboard
ILNP Surfboard
ILNP Surfboard

ILNP surfboard - 12ml

Af ILNP

DKK 99,00

Inklusiv moms

Indeholder 12ml
Antal
Skynd dig! Der er kun 2 på lager!

En tropisk, tyrkis farvet blå neglelak fra ILNP. Denne neglelak er fra den nye summer jellies 2017 kollektion. Perfekt for en solrig dag udenfor. Den er spækket med assorterede størrelser af holografiske flager og den skinner som magi i solen - husk solbriller :-)

Denne lak er en jellie, og du kan bygge den op som en sandwich med flere lag - den gennemsigte formular giver de holografiske mikro-flager mulighed for at lave spil imellem hvert lag af neglelak - det betyder at du får en lak med så meget bling-bling og meget dybde. Selvom det er en jelly skal du ikke være bekymret for en neglelak der ikke dækker - 

 

Heldækkende ved 2-4 lag.

 

Hvad er en jelly neglelak? 

En jelly neglelak er en semi gennemsigtig neglelak med farve. Den kan være i alle farver og med og uden glimmer. De bruges til at skabe dybde i en lak. Hvis lakken er med glimmer, vil man kunne se glimmer igennem alle lagene. Det kan også bruges til at lave en pond mani - det laves ved at ligge et lag af din jelly neglelak også påføre prikker af en anden farve neglelak rundt på neglen. Så ligger du endnu et lag af din jelly neglelak - også flere prikker. Sådan fortsætter du, indtil du synes du har fået den dybde i lakken, som du ønsker. 

Selvom en jelly neglelak er gennemsigtig så kan den sagtens blive heldækkende - den kræver bare et ekstra lag. 

Hvad betyder holografisk?

De fleste neglelakker fra ILNP er holografiske - enten har de holografisk, fint pigment - ellers har de glimmer/mikro flager som er holografiske.

Når noget er holografisk betyder det, at det skifter farve i alle regnbuens farver når solen rammer det - det kan altså give et fantastisk spil i din neglelak, og det er utrolig smukt.

Skrevet af Karina Winther Christensen d. 08.02.2021

Mindst ligeså flot i virkeligheden som på billedet. Lækker shine.


Skrevet af Hella Christa Nissen-Petersen d. 18.05.2020


Skrevet af Katharina Lotte Andersen d. 15.01.2020


Skrevet af Lilian Bayard Jensen d. 09.11.2019


Skrevet af Elise Brygge Jørgensen d. 19.06.2019


Andre købte også

Populære produkter fra ILNP