Neglelak > ILNP sunkissed

ILNP sunkissed


 • ILNP Sunkissed Se galleri
 • ILNP Sunkissed
 • ILNP Sunkissed
 • ILNP Sunkissed
 • ILNP Sunkissed
 1. Indhold

  12ml

 2. Effekt

  Holografisk

 3. Farve

  Vandmelon rød

 4. Kollektion

  Summer 2017

99,00 DKK

 • Fri fragt på ordrer over 399
 • 1-2 dages levering
 • 365 dages returret

Vi har desværre ikke flere på lager, end dem du har lagt i kurven.


Dette produkt har fået 5 stjerner ud af 5 mulige.

Indeholder 12ml

Produktbeskrivelse

Sunkissed er fra ILNPs sommer kollektion 2017. En smuk jelly neglelak i en lækker, klar vandmelon-rød farve. Den er spækket med forskellige størrelser af holografisk glimmer, og denne lak vil få dine negle til at danse, så snart du rammer solen.

Denne lak er en jellie, og du kan bygge den op som en sandwich med flere lag - den gennemsigte formular giver de holografiske mikro-flager mulighed for at lave spil imellem hvert lag af neglelak - det betyder at du får en lak med så meget bling-bling og meget dybde. Selvom det er en jelly skal du ikke være bekymret for en neglelak der ikke dækker - 

 

Heldækkende ved 2-4

 

Hvad er en jelly neglelak? 

En jelly neglelak er en semi gennemsigtig neglelak med farve. Den kan være i alle farver og med og uden glimmer. De bruges til at skabe dybde i en lak. Hvis lakken er med glimmer, vil man kunne se glimmer igennem alle lagene. Det kan også bruges til at lave en pond mani - det laves ved at ligge et lag af din jelly neglelak også påføre prikker af en anden farve neglelak rundt på neglen. Så ligger du endnu et lag af din jelly neglelak - også flere prikker. Sådan fortsætter du, indtil du synes du har fået den dybde i lakken, som du ønsker. 

Selvom en jelly neglelak er gennemsigtig så kan den sagtens blive heldækkende - den kræver bare et ekstra lag. 

Hvad betyder holografisk?

De fleste neglelakker fra ILNP er holografiske - enten har de holografisk, fint pigment - ellers har de glimmer/mikro flager som er holografiske.

Når noget er holografisk betyder det, at det skifter farve i alle regnbuens farver når solen rammer det - det kan altså give et fantastisk spil i din neglelak, og det er utrolig smukt.


Anmeldelser


5 stjerner ud af 5

Skrevet af Tanja stensel d. 07.10.2019


GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 399,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark på 1-2 dage