ILNP

ILNP - I Love Nail Polish!

MINTA er den eneste forhandler af ILNP i Danmark, og det er vi super glade for! 
ILNP har et meget bredt sortiment af alverdens flotte, farverige og unikke neglelakker. Med et udvalg på nu mere end 300 skønheder, så er der sten sikkert også en hvis ikke flere til dig!

ILNP er særligt kendt for deres meget smukke holografiske lakker, og også deres multi/duo-chrome lakker! Du finder ikke nogle der er smukkere end dem fra ILNP! De har også smukke jelly neglelakker (du ved – de neglelakker der er en anelse sheer og kan bruges til at lave ”lag på lag” manicures) og ikke mindst nogle lækre flakies!

I Love Nail Polish er vegan og cruelty free. Derfor tester de selvfølgelig ingen af deres neglelakker på dyr - men for at blive cruelty free kræver det også, at ingen af de ingredienser der bruges er testet på dyr! Og dette lever ILNP 100% op til!

Alle ILNP neglelakker er 3-free og du kan læse mere om hvad det betyder lige her: https://minta.dk/hvad-er-3-free

Desuden går ILNP rigtig meget op i deres brand – det kan ses lige fra flasken, som har et meget eksklusivt look med et fløjlsblødt låg, til den bløde børste der hjælper dig med, at lægge din neglelak perfekt, til konsistensen af neglelakkerne, som giver perfekt dækkeevne og nem påføring!

De nyeste kollektioner fra ILNP er:

ILNP startede op tilbage i 2012 ved en tilfældighed. Barbra, som er ejeren og det kreative hoved bag ILNP, har udlevet den drøm som alle lak-hoveder har! Hun begyndte at lave sin helt egen neglelak – som en hobby – hjemme i sit køkken – og hun fandt ud af, at andre gjorde det helt samme. Hurtigt derefter opdagede hun, at det var muligt, at købe ingredienser til neglelakkerne – altså base, pigment og glitter – så hun kunne lave hendes egne mere specielle neglelakker.

Barbras kæreste, Jason, opfordrede hende til at købe ting hjem og eksperimenterede med baser, pigmenter og lak! En dag foreslog Jason at Barbra skulle prøve at sælge nogle af hendes neglelakker på Etsy – hun troede ikke at en eneste ville købe dem, men alligevel lagde de nogle få online, og folk købte dem! Barbra lavede mere neglelak og solgte mere på Etsy!

Efter noget tid mente Jason at de skulle lave deres eget neglelak brand – I LOVE NAIL POLISH blev skabt. Jason blev den tekniske del af ILNP og hjalp Barbra med design og marketing. Imens udviklede Barbra de smukke neglelakker du kender hos ILNP i dag – til sidst arbejdede de begge fuld tid med ILNP. De lavede en webshop og arbejdede hårdt de følgende år – og ILNP er nu et kæmpe neglelak brand som er kendt i det meste af verden!

Den vigtigste person for Barbra og Jason og resten af ILNP (der er nemlig 8 ansatte i dag), er DIG! De arbejder alle meget hårdt på at skabe unikke neglelakker der har den højeste kvalitet. De arbejder konstant på at udvikle sig og udvikle deres produkter sådan at du som kunde får den bedste mulige oplevelse når du køber en neglelak fra I Love Nail Polish!

 

 

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 499,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark på 1-3 dage

Chat med os

Chat med os