ILNP

ILNP - I Love Nail Polish!

MINTA er eneste forhandler af ILNP i Danmark, og det er vi glade for! 
ILNP har et bredt sortiment af alverdens neglelakker. Med et udvalg på omkring 160 skønheder, så er der sten sikkert også en (eller flere) til dig! ILNP er særligt kendt for deres smukke holografiske lakker, og også deres multi/duo-chrome lakker! Du finder ikke smukkere end ILNP's! De har også smukke jelly neglelakker (du ved – de neglelakker der er en anelse sheer og kan bruges til at lave ”lag på lag” manicures) og lækre flakies!

I Love Nail Polish er vegan og cruelty free. De tester selvfølgelig ingen af deres neglelakker på dyr - men for at blive cruelty free kræver det også, at ingen af de ingredienser der bruges er testet på dyr! Og dette lever ILNP op til!

Alle ILNP neglelakker er 3-free og indeholder ikke Tol, formaldehyd eller dibutyl phthalater - de 3 farlige allergener der før i tiden fandtes i neglelak. De fleste neglelakker indeholder ikke længere disse ingredienser, og du er altså også sikker hos ILNP. 

Desuden er ILNP et gennemført brand – lige fra flasken, som har et meget eksklusivt look med et fløjlsblødt låg, til den bløde børste der hjælper dig med, at lægge din neglelak perfekt, til konsistensen af neglelakkerne, som giver perfekt dækkeevne og nem påføring!

ILNP startede i 2012 ved en tilfældighed. Barbra, som er ejer og det kreative hoved bag ILNP, har udlevet den drøm som alle lak-hoveder har! Hun begyndte at lave sin egen neglelak – som en hobby – hjemme i køkkenet – og hun fandt ud af, at andre også gjorde det. Hurtigt derefter opdagede hun, at hun kunne købe ingredienser til neglelakkerne – altså base, pigment og glitter – til at lave hendes egne mere specielle neglelakker. Barbras kæreste, Jason, opfordrede hende til at købe ting hjem og eksperimenterede med baser, pigmenter og lak! En dag foreslog Jason at Barbra skulle prøve at sælge nogle af hendes neglelakker på Etsy – hun troede ikke at en eneste ville købe dem, men alligevel lagde de nogle få online, og folk købte dem! Barbra lavede mere neglelak og solgte mere på Etsy!

Efter noget tid mente Jason at de skulle lave deres eget neglelak brand – I LOVE NAIL POLISH blev skabt. Jason blev den tekniske del af ILNP og hjalp Barbra med design og marketing. Imens udviklede Barbra de smukke neglelakker du kender hos ILNP i dag – til sidst arbejdede de begge fuld tid med ILNP. De lavede en webshop og arbejdede hårdt de følgende år – og ILNP er nu et kæmpe neglelak brand som er kendt i det meste af verden!

Den vigtigste person for Barbra og Jason og resten af ILNP (der er nemlig 8 ansatte i dag), er DIG! De arbejder alle meget hårdt på at skabe unikke neglelakker der har den højeste kvalitet. De arbejder konstant på at udvikle sig og udvikle deres produkter sådan at du som kunde får den bedste mulige oplevelse når du køber en neglelak fra I Love Nail Polish!

De nyeste kollektioner fra ILNP er:

Fall 2016

Fall neutrals 2016

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 499,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark på 1-3 dage

Chat med os

Chat med os