• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.

Hvordan laver man en god clean up?

Er du træt af, at din neglelak sidder i neglebåndene?

Og undrer du dig over, hvordan H****** at alle andre gang efter gang, får lavet den perfekte lakering med en smuk perfekt bue nede ved neglebåndene. Her finder du MINTAs ultimative cleanup guide med en kort video, som viser hvordan du fjerner overskydende neglelak, som er reamt ved siden af neglen.

Denne cleanup-guide viser dig nemlig hvordan du kan "gøre rent" efter at have spildt lakken på fingrene.

Du ønsker sikkert at have den perfekte halvcirkel nede ved neglesengen, den halvcirkel som fuldender den perfekte mani, ikke sandt?

Mange rammer forbi neglen (ja bare rolig, du er faktisk ikke alene om det) og ud på huden ved siden af, når du lægger en ny (forhåbentlig lækker) mani. Er man professionel eller øvet kan man snilt ligge en manicure uden at få behov for dette tricks- og dog ;) Vi rammer ALLE forbi, det bare er spørgsmål om hvornår....

 

Hvordan laver du så den perfekte cleanup, hvad er hemmeligheden og hvad skal du bruge?

Du skal bruge følgende ting til din cleanup:

- 1 skrå pensel/øjenbryns pensel

- Nailwipes eller eller vatrondel

- Et bæger til acetone eller lakfjerner

- Og sidst men ikke mindst - acetone (eller lakfjerner)

 

I denne video kan du trin for trin se hvordan du nemt og elegant fjerner det overskydende lak, så du kan få den perfekte manicure.

Det beskrives ikke i videon, men penslen skal dyppes i acetone eller lakfjerner. ;-)

 

TIP!

Har du problemer med at du ryster, eller generelt usikre bevægelser i hænderne, så kan det være en fantastisk idé for dig, at vænne dig selv til, at begge hænder skal støtte sig til et fast underlag. På den måde får du meget bedre styr over dine bevægelser og derved en mere præcis manicure.