• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Forside Neglelak - farver

Hvid Neglelak

Hvid Neglelak

Den rene hvide

Hvid neglelak findes i mange forskellige toner. Det kan være lidt svært at skelne, hvornår en neglelak ikke mere er hvid, da det er noget som vi alle har en forskellig opfattelse af.
Vi har derfor taget de neglelakker med her i kategorien, som vi synes er hvide, men vi har også taget dem med, som ligger meget tæt på den hvide nuance.

Hvid er jo faktisk ikke en farve, men er mangel på farve, hvis man skal beskrive det helt korrekt. Men vores opfattelse af farven hvid er dog en lidt anden. Du har sikkert hørt om disse nuancer før Modehvid, Perlemorshvid, Kridhvid, Gallerihvid, Kalkhvid, Råhvid, Knækket hvid, Æggeskalshvid og Industrihvid (RAL 9010).
Fælles for næsten alle hvide nuancer er, at de har et skær af gult.
Man taler om de varme og kolde farver og specielt hos hvid er dette meget sigende. De varme farver indenfor hvid, er dem som har en større tone af gul, okker og umbra. De kolde farver er mere tonet med sort og blå.

Hvid neglelak er en meget populær farve. Den er stilfuld og samtidig er den ikke for iøjnefaldende. Den kan også bruges i kombination med andre farver og mange bruger den til at lave franske negle med.

365

DAGES

RETURRET

DAG TIL DAG

LEVERING

BESTIL FØR 15.00

GRATIS LEVERING TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 399 DKK

Vi håber at du kan finde lige præcis din hvide yndlings farve blandt vores neglelakker. Hvis du gerne vil have din neglelak til at holde længe, så anbefaler vi, at du bruger både en basecoat og en topcoat sammen med den almindelige neglelak.

Gør dig selv den tjeneste at gå efter kvalitet. Køb af neglelak på udenlandske billige sider, som Aliexpress o.l. kan være en katastrofe, da du ikke har nogen form for kvalitetsgaranti eller tryghed for hvad neglelakken indeholder eller om farven klumper. MINTA har et stort udvalg i gode neglelakker i et væld af farver.