Handelsbetingelser

 

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra MINTA.
Ønsker du oplysninger eller rådgivning fra MINTAs side, er denne af vejledende art. 

Priser & Betaling
Alle priser på MINTA.dk er angivet i danske kroner og er inkl. moms. Betaling skal ske online i forbindelse med køb. Når varerne afsendes trækkes det aftalte beløb fra dit kort. Følgende betalingskort kan bruges: VISA / dankort Visa Electron MasterCard Maestro-kort JCB Cards 

Betaling med ViaBill
Ved betaling med ViaBill gælder BiaBills betingelser. Betingelserne kan du læse her.

Annullering af ordrer
En ordre kan annulleres indtil varen er afsendt. Kontakt os på info@minta.dk med dit ønske om annullering af din ordre, samt ordrenummer. Er varerne allerede afsendt ydes 14 dages fortrydelsesret.

Levering og forsendelse
Vi afsender normalvis pakker samme dag eller dagen efter, men længere leveringstid kan opstå. Dog senest inden for 3 hverdage - hvis vi ikke kan afsende inden 3 hverdage, vil du høre fra os pr. e-mail. Alle forsendelser leveres med GLS eller DAO. Efter afsendelse fra MINTA gælder GLS eller DAOs leveringstider. Ved udlevering af varerne overgår ansvaret og risikoen for varerne til kunden. Det er vigtigt at du oplyser korrekt telefon nr. og e-mail ved ordre afgivelse. Disse oplysninger bruges til at få besked fra DAO når din pakke ankommer til pakkeshop. Det er dit eget ansvar at oplysningerne er korrekte og MINTA kan ikke drages til ansvar for manglende besked fra GLS eller DAO. Pakker sendt til GLS pakkeshop koster 39,00 DKK. Alle ordrer over 499 er fragtfrit leveret. Varerne afsendes med GLS eller DAO til dén pakkeshop nærmest forsendelses adresse. Ønskes en anden pakkeshop skriv det da venligst i kommentar feltet. Pakker med omdeling koster altid 59,00 DKK uanset ordre størrelse. Ved online lagersalg gælder ovenstående fragtpriser ikke. Ved online lagersalg er fragtprisen 50 kr. på alle ordrer fra 0 - 500 kr. Ordrer over 500 kr. sendes fragtfrit i Danmark. Der leveres til GLS pakkeshop. Det er ikke muligt at afhente bestilte varer hos MINTA. 

Forudbestillinger
Har du købt en varer som forud bestilling vil alle andre varer bestilt i samme omgang, først blive afsendt når den forud bestilte vare er på lager.

Modtagelse
Det er vigtigt at du ved modtagelsen kontrollere, at det er de korrekte varer du har modtaget. Det er mennesker der pakker din ordre, og der kan være sket en fejl. Hvis du bryder plomberingen kan varen, af hygiejnemæssige årsager, ikke tages retur.

Fortrydelsesret og returnering af pakker
MINTA yder 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@minta.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. Vær venligst opmærksom på, at uafhentede pakker IKKE anses som en gyldig returnering, og hvis din pakke ikke afhentes og sendes tilbage til MINTA opkræves returfragten af kunden.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Købskvittering skal vedlægges din returnering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. 

Varer undtaget fortrydelsesretten
1
. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, 2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, Neglelak, cremer, og andre skønhedsprodukter kan altid returneres hvis plomberingen ikke er brudt. Hvis plomberingen er brudt frafalder din returret - dette af hygiejnemæssige årsager. 

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug. Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

MINTA ApS
Vestergårdsvej 15
6731 Tjæreborg

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Hvis kunden ønsker sin vare ombyttet til anden vare ved returnering, betaler kunden selv fragt omkostningerne for at få den nye vare leveret, hvilket svarer til 39 DKK. MINTA sender et betalingslink med specifikationer af den/de nye ønskede varer + evt. mer pris for ombytningsvare, hvorefter kunden kan vælge fragt mulighed og betale med betalings kort. 

 

Billeder og beskrivelser af farver
MINTA kan ikke drages til ansvar for, at billeder og beskrivelser af farver, ikke lever op til kundens forventninger. Billederne og beskrivelserne er udelukkende af vejledende art. 

Lagersalg online
Ved online lagersalg skal du være opmærksom på, at vi også sælger ud af 2. sortering, samt neglelakker der kan være brugt til 1 swatch sticks/test.

Reklamation
MINTA yder 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Du har således ret til at klage over fejl eller mangler, der ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af varen. Hvis du ønsker at påberåbe dig en mangel, skal MINTA have besked herom inden for rimelig tid, efter at du har opdaget manglen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

MINTA ApS
Vestergårdsvej 15
6731 Tjæreborg

Hvis du ønsker at reklamere over en vare skal du kontakte os på email info@minta.dk inden du sender varen retur til os. Du skal i mailen skrive en udførlig fejlbeskrivelse eller retur-årsag, og desuden informationer om, hvordan vi kan komme i kontakt med dig ved spørgsmål. I returpakken skal du vedlægge en kopi af din faktura. Lider varen af en fejl eller mangel, vil MINTA sørge for at reparere varen eller alternativt foretage omlevering, hvis det ikke medfører uforholdsmæssige omkostninger for MINTA. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. Kontakt os på info@minta.dk inden du returnerer din vare, hvortil der aftales forsendelsesomkostninger. 

Persondatapolitik
I forbindelse med køb på www.minta.dk registrerer vi følgende personlige oplysninger: navn, adresse, fødselsdag, telefonnummer og e-mail. Oplysninger registreres med henblik på at kunne levere varerne til dig. Vi indsamler kun oplysningerne ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, og du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Ligeledes har du til enhver tid ret til indsigt i de registrerede oplysninger. Personoplysningerne registreres hos MINTA og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Direktøren for MINTA har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret. MINTA forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. MINTA vil ikke videregive information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi sælger eller videregiver ikke navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. Som registreret hos MINTA har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til MINTA på info@minta.dk

Børn og unge under 18 år
Du skal være fyldt 18 år for at handle på MINTA – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Lea Faurschou på info@minta.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Center For Klageløsning Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen Carl Jacobsensvej 35 2500 Valby www.forbrug.dk 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 07. september 2017

 

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 499,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark fra dag til dag

Chat med os

Chat med os