Minta.dk - En verden af neglelak
Forside Neglelak - farver

Guld Neglelak

Guld Neglelak

På siden her finder du neglelakker som er helt guldfarvede eller bare har en nuance af guld. Vi har guldfarvede neglelakker i mange variationer og du kan derfor sagtens finde en guld neglelak hos MINTA, uanset om du er til hurtigtørrende neglelak uden kemi eller om du gerne vil have neglelak, som holder i flere uger og derfor går efter gellack neglelak.

Nogle er mest til de gennemfarvede og dækkende neglelakker, mens andre er mere til en tone af guld og ikke vil have, at deres neglelak bliver alt for dominerende. Vi forsøger at have lidt af hvert, og hvis du synes, at der mangler noget, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.  

Guld er et af de mest værdifulde metaller vi har og derfor forbinder rigtig mange guld med glamour og rigdom. Man ser også typisk guldfarvet neglelak i brug til fester og specielt de helt store fester såsom bryllup, er en tid, hvor mange følger, at det er tilladt at gøre lidt ekstra og at man derfor godt kan tillade sig at komme i guld og glimmer.

Der findes dog mange nuancer af guld, som går sig rigtigt godt til almindelig hverdags brug også. Der findes fx mange farver neglelakker, hvor man har frisket farven op ved at tilføje guldglimmer. Disse variationer af guld neglelakker kan du også finde på denne side.