Forside Neglelak - farver

Guld Neglelak

Guld Neglelak

Ektra komfort

På siden her finder du neglelakker som er helt guldfarvede eller bare har en nuance af guld. Vi har guldfarvede neglelakker i mange variationer og du kan derfor sagtens finde en guld neglelak hos MINTA, uanset om du er til neglelak uden kemi eller om du gerne vil have neglelak, som holder i flere uger og derfor går efter en gellack.

Guld er et af de mest værdifulde metaller vi har og derfor forbinder rigtig mange guld med glamour og rigdom. Man ser også typisk guldfarvet neglelak i brug til fester og specielt de helt store fester såsom bryllup, er en tid hvor mange følger, at det er tilladt at gøre lidt ekstra og at man derfor godt kan tillade sig at komme i guld og glimmer.

Der findes dog mange nuancer af guld, som går sig rigtigt godt til almindelig hverdags brug også. Der findes fx mange farver neglelakker, hvor man har frisket farven op ved at tilføje guldglimmer. Disse variationer af guld neglelakker kan du også finde på denne side. 

 

365

DAGES

RETURRET

DAG TIL DAG

LEVERING

BESTIL FØR 15.00

GRATIS LEVERING TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 399 DKK

Nogle er mest til de gennemfarvede og dækkende neglelakker, mens andre er mere til en tone af guld og ikke vil have, at deres neglelak bliver alt for dominerende. Vi forsøger at have lidt af hvert, og hvis du synes, at der mangler noget, så vil vi rigtig gerne høre fra dig.  

Husk på at kvalitet skal være i orden, køber du billig neglelak fra f.eks. Wish kan du aldrig være helt sikker på at kvaliteten er i orden eller for den sags skyld hvad slags kemiske ingredienser der er puttet i. Her på MINTA finder du både neglelak til gravide og til børn i et væld af farver. Mange gravide samt nybagte mødre som ammer kan godt være betænkelige ved brugen af neglelak, derfor sørg for at købe kvalitet, hvor du ikke skal frygte for diverse parabener eller kemiske stoffer. Her på MINTA har vi et stort og bredt udvalg, hvor både mor og barn kan være trygge ved brug.

Kreativiteten har ingen ende, brug Google eller Youtube til at søge inspiration, her finder du masser af kreative løsninger på hvordan du bedst får en flot blå farve med en fantastisk finish, eller måske en måde at blande de blå nuancer, så du får fantastiske flotte negle. Husk vores topcoat for længere holdbarhed og flot finish.