Forside Neglelak - farver

Gul Neglelak

Gul Neglelak

Den ungdommelige gule

Vi har samlet alle vores gule neglelakker til dig på denne side.
Du kan måske støde på nogle farver, hvor den ikke i første øjekast ikke virker gul, men da vi både har vores helt gule lakker og alle vores gule nuancer med, så er farvespektret en smule bredt såsom Sommergul, Lysegul, Mørkegul, Pastelgul, Solgul, Citrongul og Karrygul.
Der findes både meget gule og heltdækkende neglelakker, men man kan også få de forskellige gule nuancer, som fx bare giver et svagt gult skær eller måske en helt anden farve, som så indeholder gul glitter i neglelakken, som kan gøre den helt perfekt som match til et stykke tøj eller sko i gule nuancer.

Gul er en munter og energisk farve, den inspirerer tanker og nysgerrighed. Der er en kreativ farve, der giver nye ideer.  Den repræsenterer ungdom, sjov, lykke og sol. 
Gul er en neglelak farve, som mange foretrækker at bruge om sommeren. Da den passer utrolig flot til en solbrændt hud. En flot glød bliver understreget af en kraftig gul farve. Mens en mere nedtonet gul i fx pastel, går rigtig flot til en som har en lidt mere nedtonet hudfarve, som er mere typisk for os danskere.

Gul er desuden noget, som folk forbinder med påske og det er ikke usædvanligt, at man ser negle som er malet i flotte gule påskefarver, når man sidder ved påskebordet. Husk at du også kan gøre dine negle endnu flottere og mere dekorative til årets lejligheder ved at bruge stamping, stencils, rhinsten og meget mere.

365

DAGES

RETURRET

Vi har mange forskellige neglelakker i gule nuancer hos MINTA og fælles for dem alle er, at det er gode og testede neglelakker, som vi kan stå inde for. Vi bruger meget tid på at teste nye produkter, så du altid på en neglelak, som holder længe og som har flotte farver.

Vi anbefaler at du finder en kvalitets neglelak. At købe på udenlandske sider så som E-bay, kan være en fristelse, men det er umuligt at kende kvaliteten eller for den sags skyld indholdet af de produkter som de forhandler, hvilket kan blive et skuffende køb og i værste fald give allergi.