• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Forside Neglelak - farver

Grøn Neglelak

Grøn Neglelak

Det grønne håb

Drømmer du om en grøn neglelak, så er du i den grad landet det rigtige sted.
Her på siden finder du vores store udvalg af flotte grønne neglelakker. Du kan få lakker i alle nuancer af grøn, med holografisk finish, metallisk finish, glimmer, shimmer eller med mat finish.

Grøn med alle sine mange nuancer betyder mange ting, hvem tænker ikke både på forår og jul.
Grøn er en afslappende farve, som er behagelig for øjet og som efter sigende skulle have en helbredende kraft der skaber balance og harmoni mellem hjertet og følelserne. Men grøn er også healing, håb, fred og beskyttelse. 
Så denne fantiske farve, med alle sin egenskaber kan bruges til alle lejligheder og vi elsker den bare.

365

DAGES

RETURRET

DAG TIL DAG

LEVERING

BESTIL FØR 15.00

GRATIS LEVERING TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 399 DKK

Husk på at kvalitet skal være i orden, køber du billig neglelak fra f.eks. Wish kan du aldrig være helt sikker på at kvaliteten er i orden eller for den sags skyld hvad slags kemiske ingredienser der er puttet i.
Her på MINTA finder du både neglelak til gravide og til børn i et væld af farver. Mange gravide samt nybagte mødre som ammer kan godt være betænkelige ved brugen af neglelak, derfor sørg for at købe kvalitet, hvor du ikke skal frygte for diverse parabener eller kemiske stoffer. Her på MINTA har vi et stort og bredt udvalg, hvor både mor og barn kan være trygge ved brug.

Kreativiteten har ingen ende, brug Google eller Youtube til at søge inspiration, her finder du masser af kreative løsninger på hvordan du bedst får en flot blå farve med en fantastisk finish, eller måske en måde at blande de blå nuancer, så du får fantastiske flotte negle. Husk vores topcoat for længere holdbarhed og flot finish.