• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Forside Neglelak - farver

Grå Neglelak

Grå Neglelak

Den pålidelige grå

Her på siden har vi samlet alle vores neglelakker med nuancer af grå. Du finder både de helt dækkende neglelakker i grå og dem, som bare har en lille snert af farven grå i sig.
Grå er en farve, som typisk har en undertone af enten sort, brun, grøn eller blå. Men man kan sagtens finde neglelakker i grå nuancer, som indeholder mange af de andre traditionelle farver.

Gennem tiden har grå været symbol for det klassiske og konservative, som symboliserer det praktiske og sikre, den er elegant og formel men også pålidelighed og ro, er noget af det som folk forbinder med farven grå.

I dag har farven grå og sort dog fået en mere trendy kant og bruges i forbindelse med neglelak af alle aldersgrupper.

Hos MINTA kan du finde en grå neglelak uanset, om du er til almindelig neglelak eller om du er gået med på gellack neglelakkerne. Vi har både de helt ensfarvede matte grå neglelakker og har forsøgt at dække alle nuancer helt over i de holografiske neglelakker. 

365

DAGES

RETURRET

DAG TIL DAG

LEVERING

BESTIL FØR 15.00

GRATIS LEVERING TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 399 DKK

Gør dig selv den tjeneste at gå efter kvalitet. Køb af neglelak på udenlandske billige sider, som Aliexpress o.l. kan være en katastrofe, da du ikke har nogen form for kvalitetsgaranti eller tryghed for hvad neglelakken indeholder eller om farven klumper. MINTA har et stort udvalg i gode neglelakker i et væld af farver. 

Når du har valgt den farve som du ønsker, så husk at vi også forhandler topcoat og basecoat, så vil holdbarheden på dine smukke negle blive i top.