Minta.dk - En verden af neglelak
Forside Neglelak - effekter

Glimmer Neglelak

Glimmer Neglelak

Glimmer neglelak til enhver!

Glimmer neglelakker findes i mange afskygninger. Du kan få lakker med tæt og mere spredt glimmer - de kan fåes i farver og med holografisk effekt.

Hvordan fjerner man glimmer neglelak?

Det kan være meget svært at fjerne en neglelak med glimmer, og ved forkert aftagning, kan du faktisk udtørrer og ødelægge dine negle. Der er flere metoder til at fjerne det effektivt.

Hos MINTA anbefaler vi at du bruger en effektiv neglelak fjerner, f.eks. Nourishing Remover fra CND, som er 20 % mere effektiv end ren acetone. Alternativ vil vi altid anbefale acetone. 
Det vigtigste er, at hvad end du bruger til at fjerne din glimmer neglelak med, er i tæt kontakt med produktet i længere tid. Det nemmeste er at tage en nail wipe og gør den våd med neglelak fjerner, og sætter det fast på neglen med sølvpapir. 

Du skal være opmærksom på ikke at gnide neglelakken af, da du udtørrer neglen unødigt og kan ødelægge de øverste neglelag. 

Der findes også remover wraps som meget nemt kan bruges til formålet. Disse kan også bruges til at fjerne gel polish som f.eks. shellac.