• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Forside Neglelak - effekter

Glimmer Neglelak

Glimmer Neglelak

Glimmer neglelak til enhver!

Glimmer neglelakker findes i mange afskygninger. Du kan få lakker med tæt og mere spredt glimmer, store eller små glimmer flager - de kan fåes i farver og med holografisk effekt.
Vi har udvalgt, du vælger selv

Nederst på siden, har vi vores forslag på, hvordan man nemmest fjerner sin glimmerlak igen - kender du en nemmer måde end vores så skriv gerne til os. For vi lære også gerne nye ting hele tiden.

365

DAGES

RETURRET

DAG TIL DAG

LEVERING

BESTIL FØR 15.00

GRATIS LEVERING TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 399 DKK

Hvordan fjerner man glimmer neglelak?

Det kan være meget svært at fjerne en neglelak med glimmer, og ved forkert aftagning, kan du faktisk udtørrer og ødelægge dine negle. Der er flere metoder til at fjerne det effektivt.

Hos MINTA anbefaler vi at du bruger en effektiv neglelak fjerner, f.eks. Nourishing Remover fra CND, som er 20 % mere effektiv end ren acetone. Alternativ vil vi altid anbefale acetone. 
Det vigtigste er, at hvad end du bruger til at fjerne din glimmer neglelak med, er i tæt kontakt med produktet i længere tid. Det nemmeste er at tage en nail wipe og gør den våd med neglelak fjerner, og sætter det fast på neglen med sølvpapir. 

Du skal være opmærksom på ikke at gnide neglelakken af, da du udtørrer neglen unødigt og kan ødelægge de øverste neglelag. 

Der findes også folie wraps som meget nemt kan bruges til formålet. Disse kan også bruges til at fjerne gellack.