Minta.dk - En verden af neglelak
Forside

Gellack

Gellack

Gellack Base- og topcoat Gellack remover - Soak off Gellack Startsæt Makear Gellack Molly Lac Gellack Moyra Gellack Silcare Gellack Lamper til gellack

Gellack er en særlig type neglelak der kræver enten UV-lys eller LED lys for at hærde. 
Mange har fået øjenne op for denne måde at lave neglelak på - det holder længe - ca. 14 dage. Du slipper for tørretid og vigtigst af alt: du slipper for at have hakker i lakken, fordi den ikke var helt tør. 

De første på markedet var CND™ Shellac™ - disse produkter er forbeholdt profesionelle klinikker. Der er kommet mange flere på markedet siden, og disse kan også sælges til den helt almindelige forbruger - nemlig dig - der ikke har en lang negletekniker uddannelse. Vi udvider konstant vores sortiment af både almindelig neglelak og Gellack - så kontakt os endelig hvis der er noget du mangler.

1 ... 8

Hvad er en gellack?

Man kan sige, at en gellack er en blanding mellem en gele og en neglelak. Det kommer i flasker der ligner almindelig neglelak, men i modsætning til neglelak kan man ikke se igennem flasken - det hærder nemlig i UV lys (eller LED) lys, og derfor er det vigtigt at indholdet er beskyttet mod solens stråler, så det ikke hærder inde i flasken. 

En gellack, eller en gelpolish som det ofte kaldes, kan ikke lufttørrer. Du skal bruge en lampe med uv-lys eller LED lampe. 

Vil du læse mere om, hvordan en shellak bruges, så kan du se vores guide her. Bemærk dog, guiden til brug af gellack er en generel guide, og at du skal huske at tjekke hver enkelt producents anbefalinger.