• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Forside

Gellack

Gellack

Effekter - Gellack
Farver - Gellack
Hema fri - Gellack
Base- og topcoat + Primer - Gellack
Startsæt - Gellack
Lamper til gellack
Molly Lac Gellack
Moyra Gellack
Silcare Gellack

Gellack er noget særligt

Gellack er en særlig type neglelak der kræver enten UV-lys eller LED lys for at hærde. 
Mange har fået øjenene op for denne måde at lave neglelak på - det holder længe - ca. 3 uger. Du slipper for tørretid og vigtigst af alt: du slipper for at have hakker i lakken, fordi den ikke var helt tør inden du bevægede dig.

De første på markedet var CND™ Shellac™ - disse produkter er forbeholdt profesionelle klinikker. Der er kommet mange flere på markedet siden, og disse kan også sælges til den helt almindelige forbruger - nemlig dig - der ikke har en lang negletekniker uddannelse.
Vi udvider konstant vores sortiment af både almindelig neglelak og Gellack - så kontakt os endelig hvis der er noget du mangler.

Er du mere nysgerri på hvad gellack er for noget og hvordan det bruges, så tjek nederst på denne side.

365

DAGES

RETURRET

DAG TIL DAG

LEVERING

BESTIL FØR 15.00

GRATIS LEVERING TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 399 DKK

Hvad er en gellack?

Man kan sige, at en gellack er en blanding mellem en gele og en neglelak. Det kommer i flasker der ligner almindelig neglelak, men i modsætning til neglelak kan man ikke se igennem flasken - det hærder nemlig i UV lys eller LED lys, og derfor er det vigtigt at indholdet er beskyttet mod solens stråler, så det ikke hærder inde i flasken. 

En gellack, eller en gelpolish som det ofte kaldes, kan ikke lufttørrer. Du skal bruge en lampe med uv-lys eller LED lampe. 

Vil du læse mere om, hvordan en gellack bruges, så kan du se vores guide her. Bemærk dog, guiden til brug af gellack er en generel guide, og at du skal huske at tjekke hver enkelt producents anbefalinger.