Gellack hvordan

Gellack er en nem måde at få neglelak der holder - længe. For lige at ridse op, hvad en gellack er, så kan man sige at det er en neglelak blandet med gele. Det betyder at den ikke kan lufttørrer som normal neglelak, men at den skal hærde op i UV-lys eller LED-lys. Det smarte ved en gellak er, at den ikke skal tørre længe - når den først er hærdet - så er den tør. Du risikrer altså ikke hakker i lakken fordi den ikke var helt tør. Det holder længere end almindelig neglelak - ofte op til 14 dage.

 

Er du støt på ord som gelpolish, shellak og shellac™? Så er princippet det samme - Shellac™ er dog navnet på CND™s gellack og må kun bruges om netop denne gellack. 

 

 

Klik her for at se vores store udvalg af produkter til gellack >>>

 

 

Hvordan bruger man gellack?

 

Det er ikke så svært at bruge - men som alt andet kræver det lidt øvelse. Hvis du laver det på dig selv, så lav en hånd færdig af gangen. Husk at tjekke producentens hærdetider på de produkter du bruger. Det kan variere fra 10 sek til 3 minutter. 

 

Inden du begynder på gellack, så kan jeg ikke sige det nok gange - det SKAL fjernes med acetone når du en dag vil have det af igen. Der går tit historier om folk der får smadret deres negle ved brug af gellack - og det kan du i den grad også sagtens, MEN KUN ved forkert brug, og hvis du piller det/river det af neglen. Du river de øverste neglelag i stykker og dine negle bliver smadret og tynde.

 

Efter den advarsel, så lad os gå igang ;-)

 

1. Vask hænder. Ligesom alt andet du laver i din hverdag, skal du lige vaske hænder først, så du er fri for de værste bakterier.

 

2. Forbered neglen - det gør du i 3 nemme steps:

 

➙ Fjern dødt neglebånd på neglepladen - blødgør evt. neglebåndet med cuticle eraser eller cuticle remover, og skrab forsigtig væk med en neglebåndsskubber. Vask evt. fingre bagefter, så du er sikker på at få fjernet alt snavs og cuticle remover - sidder der rester kan det forringe holdbarheden af din gellack.

 

➙ Fil neglen til i den længde og facon du ønsker.

 

➙ Affedt neglen - du kan evt. bruge scrubfresh fra CND. Det er vigtigt, da du fjerner alt fedt og bakterier fra overfladen af neglen. Det forlænger holdbarheden og sikrer at du ikke får infektioner, fordi der bliver lukket bakterier inde i din gellack.

 

3. Nu er du klar til at lave gellack. De fleste systemer kræver et lag basecoat - to lag farve - 1 lag topcoat. Du starter med basecoat. Læg et tyndt lag basecoat på hver negl på den ene hånd. Lad den hærde i uv-lampe eller led-lampe. Tjek med producenten hvor lang tid neglene skal være i lampen. 

 

4. Uden at røre neglene begynder du nu med farven. De fleste gelpolish har en klistret overflade (det kaldes ofte stickey layer), selvom de er hærdet i lampen - det er HELT normalt, og sikrer at næste lag i processen hæfter bedst muligt. Det er vigtigt at du ikke fjerner det klistrede lag eller rører ved det.

 

Læg ét lag farve og lad det hærde i lampen efter producentens beskrivelse.

 

5. Nu lægger du endnu et lag farve - lad hærde i lampe efter producentens ord.

 

6. Nu er du klar til topcoat - præcist som ovenstående påfører du topcoat uden at fjerne det klistrede lag. Hærde i lampe.

 

7. NU må du fjerne det klistrede lag - for du er færdig. Brug isopropylalkohol, da acetone opløser din gelpolish. 

 

Efterfølgende skal du huske at pleje dine negle godt med olie og neglebåndscreme - det sørger også for at holde produktet på neglen smidigt så det holder længere.

 

OBS: I alle steps er det vigtigt at du husker at forsegle spidsen af neglen - ellers vil din lakering med gellack hurtig chippe og krakelere.

 

KØB GELLACK HER>>

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 499,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark fra dag til dag

Chat med os

Chat med os