• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Forside Gellack

Base- og topcoat + Primer - Gellack

Base- og topcoat + Primer - Gellack

Effekt Top coat - Gellack

Det lille ekstra med stor effekt

Her på siden kan du finde et stort udvalg af base coats og top coats samt primer, som alle er af høj kvalitet, så du trygt kan shoppe din nye base- og top coat hjem fra Minta.

Primer

Alle negle er forskellige og hvis du er en af der der oplever problemer med at din gellack ikke vil sidde ordenligt fast, så er en primer din ven.
Primeren fjerner de sidste unødige fedtstoffer og andet snavs fra neglen så din base coat sidder bedre fast.

Base coat

Base coat kan gøre mange ting. Den er med til at beskytte dine naturlige negle og er et klæber stykker mellem dine naturlige negle og din gellack.

Vi har hos Minta et større udvalg af base coats, da der findes mange slags med hver deres formål og så er der noget til alle.
Vi har sørget for, at der på hver af vores produkter er skrevet hvad de kan og gør, så det er nemmer for dig, at finde den rette til dit behov.

Rubber base

Rubber base er et inovativt produkt der kombinere base coat med farve, såm man kan nøjes med at slutte af med en top coat eller man kan putte ekstra farve på eller måske nail art, valget er dit.

Rubber base er meget fleksibel og arbejder med din negl og dens bevægelser, for bedre beskyttelse som flos og knæk.

Top coat

Top coaten er kronen på værket på din manicure, så derfor at det vigtigt at vælge den rigtige top coat. En god top coat er med til at sikre, at din manicure holder længere, er flottere i længere tid og har et smukt shine. 

De fleste top coats er klare, men du kan også få effekt top coats, som fx matte top coat, mirror coat og shimmer top coat. Med effekt top coats får du ikke blot længere holdbarhed på din manicure, men det er også en nem måde at give din manicure et lille twist.

365

DAGES

RETURRET

DAG TIL DAG

LEVERING

BESTIL FØR 15.00

GRATIS LEVERING TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 399 DKK