• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Forside

Gele negle

Gele negle

Bonder Hard Gel Spider Gel

Gele negle er ikke så svært som mange tror. Gele er meget nemt at arbejde og hærder først når den kommer under UV, så det er kun din egen tid og tålmodighed der sætter en stopper for hvor længe du vil rette i den.

Her hos Minta har vi et kæmpe udvalg af produkter til gele negle. Vi tilbyder både blandt meget andet både hard gel, builder gel og det populære spider gel, som du kan lave flotte mønstre på neglene med. 

For mere info om gele negle, så tjek nederst på siden.

365

DAGES

RETURRET

DAG TIL DAG

LEVERING

BESTIL FØR 15.00

Gele negle

Hvis du ved lidt om negleforlængelse eller har undersøgt de forskellige muligheder for at skabe flotte negle derhjemme, så er du måske faldet over begrebet gele negle.

Men hvad er gele negle og hvordan laver man dem?

Gele er en semi-flydende substans, som du kan fordele på neglen og på forme, så du kan forlænge dine negle. Gele forbliver flydende indtil du hærder det i en UV-lampe, så derfor har du god tid til at bygge neglen op præcis, som du gerne vil have den.

Gele kan bruges til at forlænge neglene med, da det efter hærdning i lampen får en hård overflade, der minder om den naturlige negl, men gele er også super godt at bruge, hvis du ikke ønsker at forlænge neglene, men har brug for lidt ekstra hjælp til dine naturlige negle, der måske er lidt tynde eller skrøbelige og knækker let.

Når du laver gele negle får neglene en skinnende overflade, så du kan vælge at tilføje lidt farve med et lag gellack eller du kan lade gele neglene være, som de er efter påføring. Gele til neglene fås både som klar gele eller med en smule farve i. Med en farvet gele kan du for eksempel skabe de flotte, klassiske franske negle eller de populære babyboomer negle.

Gelenegle holder typisk 2-3 uger før de skal fyldes op og skal først skiftes efter 6-8 uger. Så med gele negle får du en langtidsholdbar løsning, der gør at du altid har smukke negle uden lak der skaller af eller negle der knækker.

Når du skal fjerne gele negle skal du file det af, da det ikke kan opløses i acetone som du måske kender det fra gellack. Du kan med fordel bruge en elektrisk neglefil for at gøre processen nemmere og hurtigere. Husk blot at være forsigtig, så du ikke filer på den naturlige negl, da du kun ønsker at file gammel gele væk og ikke at beskadige dine negle.

Vil du læse mere om gele negle? Så kan du læse vores blogindlæg om forskellen på akryl negle og gele negle lige her.