FUN Lacquer

FUN Lacquer

Hos MINTA var vi de første til at få FUN Lacquer neglelakker til Danmark. Kendetegnende for alle lakkerne fra FUN er, at de har flotte og unikke farver, og at mange af dem indeholder glimmer. Især er de kendt for deres store udvalg af holografiske neglelakker, som i dag findes i mange forskellige farver.

FUN Lacquer - en serie af smukke og glitrende lakker

FUN Lacquer består af neglelakker med glimmer, holografiske neglelakker og neglelakker med dou- og multichrome. Alle lakkerne er unikke og i meget høj kvalitet, hvilket gør det til en kollektion af neglelakker, som enhver kvinder med respekt for sig selv og sine negle bør eje. Neglelakkerne består af kraftige feminine farver med et bredt udvalg af forskelligfarvet glimmer. Udvalget er så bredt, at det er svært at vælge, hvilken neglelak fra kollektionen man skal vælge. 

Alle neglelakker fra FUN Lacquer har indbygget basecoat i lakken, hvilket gør, at lakken sætter sig godt fast på neglen, og at den ikke skaller af. Derudover er lakkerne nemme at arbejde med og tørrer hurtigt ind, så man ikke skal bruge lang tid på at vente på dette. Alle lakkerne er 5-free, hvilket betyder, at de ikke indeholder ftalater, formaldehyd, formaldehyd-resin, toluene eller camphor, og derudover er ingen af lakkerne testet på dyr.

Unikke neglelakker fra et unikt brand

 

Neglelakkerne fra FUN Lacquer er produceret i Singapore. I starten blev neglelakkerne mixet og lavet i hånden ved håndkraft, men da forbrugerne først fik op øjnene op for disse kvalitetslakker, steg efterspørgslen på dem brat. Dette resulterede i, at produktionen i dag foregår på en fabrik, så FUN Lacquer er sikre på at kunne producere nok neglelakker til alle de kvinder, der efterspørger disse. Dette har betydet, at FUN Lacquer i dag er blevet et kæmpe brand, og at deres efterspørgsel følger en støt opadgående kurve.

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 499,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark fra dag til dag

Chat med os

Chat med os