Fodpleje

 

Få flotte fødder! 

Fødderne skal plejes - året rundt! Også om vinteren. De fleste har en tendens til at glemme fødderne når de gemmes væk i store vinterstøvler - men fødderne er dem der bærer os hele livet, så det er vigtigt, at pleje dem korrekt! 

Hård hud på fødderne kan give revner i blandt andet hælen, som kan være meget smertefulde. Har du smerter når du går, vil din holdning ændre sig, hvilket i værste fald kan give dig andre skavanker i kroppen. 

Hvordan fjerner man den hårde hud?

Og får smukke, velplejede fødder?

- Et fodbad er vigtigt. Fyld en balje med varmt vand og tilsæt fodsalt. Der findes mange forskellige fodsalte, og du skal finde din favorit. 15 minutter i fodbadet er rigeligt til at gøre huden blød og hjælpe med at opløse den hårde hud.

- Peeling - en scrub til fødderne er uundværlig! Peel dine fødder og hav ekstra fokus på problem områderne. Skyl fødderne i fodbadet.

 - Nu er du klar til at bruge din fodfil til at fjerne det ekstra hårde hud du har på problem områderne - det er ofte på hælen og på fodballen.

- Herefter er det tid til fugt! Du kan med fordel bruge en fodmaske som plejer og fugter i dybden, og mindsker ældning. En god fodcreme kan også sagtens bruge! Et lille tip er at smøre et tykt lag fodcreme eller fodmaske på inden sengetid også tage en sok udover. Når du vågner næste morgen vil dine fødder være forvandlet!

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 499,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark på 1-3 dage

Chat med os

Chat med os