• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Forside Tilbehør til negle

Elektronik

Elektronik

365

DAGES

RETURRET

DAG TIL DAG

LEVERING

BESTIL FØR 15.00

UV lampe til neglene

Når du skal lægge gellack derhjemme, er det vigtigt at have udstyret i orden. Først skal du vælge den gellack, du ønsker at lægge på neglene, men vigtigst af alt skal du bruge en UV lampe til at hærde lakken i.

Gellack tørrer nemlig ikke ligesom almindelig neglelak, men skal have hjælp fra UV eller LED lys for at hærde. Fordi gellack hærder i UV-lampe, holder det længere end almindelig neglelak og du slipper for lak der skaller.

Her på siden kan du se vores udvalg af UV lamper til negle.

Manicure lamperne indeholder både UV og LED pærer og kan altså bruges til alle typer gellack. Lamperne har en effekt på 48W og hærder din gellack nemt og hurtigt på cirka 30 sekunder til 3 minutter. Her er det vigtigt at læse på din gellack, hvor længe den skal have i lampen for at hærde.

UV lamperne er low-heat, hvilket betyder, at du ikke får en brændende varm fornemmelse på fingrene. UV-lamper til neglene er også lavet sådan at de er ufarlige for øjnene, selvom de er kraftfulde.

UV lamper har også en lang levetid. De UV lamper vi tilbyder her i shoppen har en levetid på op til 50.000 timer, så det er virkelig en god investering i længden.

Elektrisk neglefil

Hvis du er negletekniker eller blot elsker gele negle, akryl negle og gellack, så har du formentlig brugt en del tid med en neglefil i hænderne.

Det kan dog være en langsommelig proces at forme neglene eller file det yderste lag af gellakken af med en almindelig neglefil, så der kan du med fordel bruge en elektrisk neglefil for at gøre processen nemmere og hurtigere.

Husk blot at være forsigtig, så du ikke filer på den naturlige negl og at du har god udsugning eller udluftning og bruger mundbind, så du ikke indånder støvet.

Her på siden kan du se hvilke elektriske neglefile vi tilbyder her hos Minta, så du kan gøre din hverdag med gele, akryl og gellack meget nemmere. Her kan du også læse mere om, hvordan du fjerner gellack derhjemme.