CND Vinylux

 

Hvis du leder efter den helt perfekte neglelak, som vil give dig et smukt og holdbart resultat, så har du fundet den perfekte slags lige her. Neglelakkerne fra CND Vinylux er det bedste af det bedste inden for langtidsholdbare neglelakker, hvilket også er grunden til, at det er nogle af de mest populære lakker, vi har her på siden.

 

Slut med afskallet neglelak

Vi kender det alle sammen. Man skal til at ud af døren, men den neglelak, man brugte lang tid på at lægge aftenen inden er allerede begyndt at skalle af ude på tipperne, selvom man var grundig med både basecoat, to lag lak og en topcoat. Der findes ikke noget værre end afskallet neglelak, men med lakkerne fra CND Vinylux er afskallede negle fortid! Med sin specielle formular lover CND Vinylux, at din neglelak vil holde sig super flot og uden at skalle, så længe lakkerne anvendes sammen med den specielle CND Vinylux Weekly Top Coat. Med denne topcoat kan en holdbarhed på op til syv dage opnås.

Tørrer i en fart

Hvis man har lidt for travlt, når man får lagt sin neglelak, så resulterer det tit i, at der kommer nogle grimme mærker i lakken som følge af, at man ikke lader lakken tørre ordenligt. Mange neglelakker har en utroligt lang tørretid, hvilket godt kan være et problem, når man har lidt ekstra travlt i hverdagen. Med neglelakkerne fra CND Vinylux er det slut med lang tørretid! Når du har påført to lag af din favorit lak, kombineret med den ekstra hærdende CND Vinylux Weekly Top Coat, så går der kun 8,5 minut, før lakken er fuldstændig tør! Det betyder altså ingen ridser eller grimme mærker i din nye og flotte neglelak. Grunden til dette er, at topcoatet fra CND Vinylux bliver en smule plastificeret, når det rammes af sollys, og derfor vil overfladen på neglen blive hærdet endnu mere end ved en almindeligt topcoat.

 

Kommer i et væld af smukke farver

Mange har en bestemt stil, når det kommer til neglelak. Nogen er glade for de kraftige røde nuancer, hvorimod andre er mere til de afdæmpede neutrale/rosa nuancer. Med lakkerne fra CND Vinylux finder du over 100 forskellige smukke nuancer af neglelak, sådan at du kan finde lige netop din favorit! Den smukke CND Vinylux Lobster Roll er den perfekte røde farve til dig, der er vild med at have stærke farver på neglene. Er du mere til den klassiske franske manicure, så kan dette nemt opnås ved hjælp af en kombination af den flotte CND Vinylux Romantique og den elegante CND Vinylux Cream Puff.

 

Neglelak i høj kvalitet

De flotte neglelakker fra CND Vinylux behøver ingen basecoat under sig, da dette er indbygget i de mange flotte farver. Derved sparer du altså et stykke tid, når du vælger at bruge lakkerne fra CND Vinylux. Du kan være sikker på, at de produkter, der bliver skabt af CND, som er dem, der står bag CND Vinylux serien, altid vil være af den absolut højeste kvalitet. Derudover, så er alle Vinylux lakkerne 3 free, hvilket betyder, at lakkerne ikke indeholder formaldehyd resin, toulen eller dibutyl phtalater.

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 499,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark fra dag til dag

Chat med os

Chat med os