• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.

CND Solar Oil

SolarOil fra CND - en skøn nelgeolie med jojoba

CND Solar Oil er produceret af CND og er af den bedste kvalitet af negleolie på markedet! Olien indeholder naturlige, lette olier og vitamin E som trænger dybt ned i hud og negle og beskytter og fugter. 

Olien til neglene indeholder Jojoba olie som sørger for at vitamin E trænger dybt ned i negl og hud og reducerer ældning. Olien hjælper til at holde neglen, neglelak og kunstige negle flexible så de ikke knækker. Vedvarende brug gør at olien trænger dybere ned, så derfor er det vigtigt at bruge negleolien hver dag, og ikke blot en gang imellem. 

Duften i olien er svag mandel, og det stammer fra den tilførte mandel olie, som også blødgør og fugter negl og hud. 

En sund og stærk og fleksibel negl har sværere ved at knække og skille i lagene, så hvis du vil have lange negle er CND Solar Oil et musthave. 

 

Ingredienserne i negleolien er

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate.

Den findes i 4 forskellige størrelser, nemlig: 3,7 ml, 7,3 ml, 15 ml og 68 ml.

Vær opmærksom på at 68 ml er med pipette - de andre 3 størrelser er med pensel som i en neglelak. 

 

Jeg anbefaler at du bruger negleolie hver eneste dag - 2-3 gange om dagen. Det er en god ide både at påføre olien ovenpå neglen og nedenunder neglen, så olien kan fugte fra begge sider.