• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Forside CND CND On The Go SolarOil 2,5ml

Billeder

CND On The Go SolarOil 2,5ml
CND

CND On The Go SolarOil 2,5ml - 2,5ml

129,00 DKK

Skynd dig! Der er kun 2 på lager!
Gratis fragt over 399
365 dages returret
Krypteret og sikker betaling på minta.dk
Shop sikkert
Krypterede betalinger af quickpay.net

Den prisbelønnede negleolie til negle og neglebånd fra CND, er nu kommet i en smart On The Go Pen! Her drejer du blot en lille smule på bunden af den, så kommer der olie ud til spidsen, så du kan pensle det direkte på neglen.

CND SolarOil indeholder en masse næringsrige ingredienser så som jojobaolie og E-vitamin. Når produktet bliver brugt til gentagende brug, kommer oliens næringsstoffer dybere ind, så den styrker og giver dig sundere negle og neglebånd.

CND SolarOil bør anvendes regelmæssigt og dette er nu nemmere med denne On The Go udgave. Ved anvendelse af CND SolarOil forebygger du risikoen for negle der flækker, knækker eller har tendens til misfarvning.

Den smarte On The Go Pen er super nem at have med overtalt, da den er udarbejdet i plastik, og derved har en meget mindre risiko for at gå i stykker hvis den ligger i tasken.

CND SolarOil On The Go anvendes blot ved at påføre produktet direkte på neglen og derefter massér den forsigtigt ind. Du skal huske at få det på både spidsen af neglen og på neglepladen. 

Andre købte også
Populære produkter