Minta.dk - En verden af neglelak
Forside CND CND On The Go RescueRXx 2,5ml
CND On The Go RescueRXx 2,5ml

CND On The Go RescueRXx 2,5ml - 2,5ml

DKK 149,00

Inklusiv moms

Antal
Der er kun 1 stk. tilbage på lager!

Nu kan du få den prisbelønnede RescueRXx fra CND i en smart On The Go Pen. Med den smarte On The Go Pen drejer du blot på bunden af pennen så der kommer lidt af produktet ud i penslens hår. Herefter kan du pensle det direkte på neglen.

Men hvad kan CND RescueRXx?

- CND RescueRXx er lavet på en omgang ingredienser som hjælper med at reparere, fugte og pleje dine negle. Du kan reparere eventuelle skader på neglen med bare et enkelt twist på pennen.

Produktet er en nødvendighed i din hverdagstaske, så du kan sikre dig smukke og modstandsdygtige negle når du er på farten. CND RescueRXx genopbygger og reparerer nemlige skadede negle, og er altid en hjælp hvis du døjer med meget tørre negle der nemt flosser i kanten eller knækker.

CND RescueRXx On The Go bør anvendes direkte på naturneglen uden nogen påført neglelak. Produktet skal påføres ligesom en neglelak og der efter skal det forsigtigt masséres ind i neglen. Det anbefales at anvende produktet 2-3 gange om dagen i op til 4 uger ad gangen. Ved Brug af CND RescueRXx bør du undgå at få det på huden.

CND RescueRXx bør også kombineres med brugen af CND SolarOil for at opnå de bedste resultater. CND RescueRXx erstatter nemlig ikke behovet for negleolie. Du skal lade RescueRXx sidde på neglen og arbejde i mindst 30 minutter, før du anvender SolarOil eller vasker hænder.

Andre købte også

Populære produkter fra CND