CND Creative Play

Hvis du er typen, som elsker at eksperimentere med smukke neglelakker og forskellige negledesigns, så er CND Creative Play lige de lakker, du står og mangler til din samling! Her finder du mere end 80 forskellige lakker, der hver især har en speciel finish, som er med til at skabe en super flot og spændende effekt, når du bruger den på dine negle.

 

Få en finish på dine negle som aldrig er set før

De flotte lakker fra CND Creative Play er specielle i den forstand, at de har en lang række af forskellige finisher, som er med til at gøre dem helt unikke i deres farver og struktur. I CND Creative Play findes der hele 10 forskellige finisher, der hver især har deres eget udtryk. Du kan få de flotte CND Creative Play lakker med en metallisk finish, cremet finish, perlemors finish, satin finish, shimmer finish, jelly finish samt flere forskellige slags glitter finish. Der er rent ud sagt noget for enhver smag!

Pep dit negledesign lidt ekstra op

Ved at tilføje en af de flotte CND Creative Play neglelakker til dine negle, når du går i gang med at lægge neglelak, kan du skabe et helt unikt look. Du kan eksempelvis vælge at male en af neglene i en kontrastfarve, eller med en andet finish end resten af neglene, for at peppe dit negledesign yderligere op. Da CND Creative Play neglelakkerne findes i 80 forskellige farver, så er det ganske nemt at finde en lak, der passer perfekt i både farve og finish til ens egen stil. Vælg eksempelvis den flotteCND Creative Play Pinkidescent, hvis du er vild med neglelakker, der skifter i farven. Denne smukke lak changerer imellem lilla og pink, alt efter hvilket lys lakken ses i. To andre populære lakker fra CND Creative Play er farverne Pinkle Twinkle og Isle Never Let Go.

 

Unik pensel

Penslen, der sidder i de lækre CND Creative Play neglelakker er noget helt specielt, som du ikke vil kunne opleve i andre typer af neglelak. Den unikke pensel er sammensat af omkring 400 enkelte hår, hvilket er med til at gøre påføringen af neglelakken endnu bedre og endnu nemmere end ellers.

 

Et af verdens bedste mærker

Da CND er et af verdens absolut største brands inden for neglelak og pleje til hænder og negle, vil du kunne være sikker på, at produkterne altid er i en top professionel kvalitet! Dette kan ses blot ved at tage et enkelt kig på ingredienslisterne i neglelakkerne. De lækre neglelakker fra CND Creative Play er nemlig alle sammen 7 free. Det betyder, at lakkerne ikke indeholder hverken toulene, kamfer, formaldehyd, phtalater (DBP), formaldehydresin, xylene eller MEK.

 

Forkæl dig selv og din neglelakssamling ved at tilføje nogle af de smukke og unikke neglelakker fra CND Creative Play, og lad din fantasi få frit løb, når du skal designe dine egne smukke negle.

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 499,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark fra dag til dag

Chat med os

Chat med os