CND

Når man skal ud at investere i nye produkter til ens negle og hænder, så vil man gerne være sikker på, at produkterne er i høj kvalitet. Samtidig vil de fleste dog også gerne være fri for at skulle betale en alt for høj pris for produkterne, da det begrænser mulighederne for at købe flere forskellige produkter på en gang. Hos CND finder du spændende og moderigtige produkter til negle og hænder, som alle er lavet i den ypperste kvalitet. Hvad end du står og mangler en god neglefil eller en flot neglelak, så kan du finde det blandt produkterne fra CND.

 

Om CND

CND blev startet i Californien i 1979, og siden dengang har mærket været et af de foretrukne både på hjemmefronten, men også i de professionelle saloner. Det er ofte produkter fra CND, du vil finde på de professionelle neglesaloner, og det er der en rigtig god grund til. CND producerer nogle af de fedeste neglelakker med lækre effekter og god pigmentering. Hos CND finder man også alt, hvad man skal bruge for at kunne give sig selv den bedste spa-oplevelse hjemme i ens egen stue. Hvad end du er på udkig efter negleolie eller den rigtige nuance af rød neglelak, så kan du finde det hos CND!

CND Vinylux

For blot at fremhæve et af de mange produkter, som CND producerer, så er CND Vinylux et af de absolut bedste negleprodukter på markedet. Her får du en langtidsholdbar neglelak, der i kombination med den specielle topcoat er med til at give din neglelak en holdbarhed på op til syv dage! Når du bruger de lækre Vinylux neglelakker, finder du over 100 forskellige farver, du kan vælge imellem. Derudover, så er alle lakkerne fra CND Vinylux serien 3 free, hvilket betyder, at de ikke indeholder hverken formaldehyd resin, toulen eller dibutyl phtalater. De flotte Vinylux lakker kan derudover også bruges til at friske din CND Shellac op, da mange af farverne i Vinylux serien matcher farverne i Shellac serien.

 

CND Creative Play

Hvis du er vild med at lege med de mere kreative aspekter af negledekoration, så er CND Creative Playden helt rigtige neglelakserie for dig. Her får du den fantastiske kvalitet fra CND kombineret med nogle lidt vildere farver og finisher, som virkelig kan være med til at pifte dine negle ekstra godt op. Hos Creative Play serien finder du 80 forskellige farver og hele 10 forskellige typer af finish, sådan at du kan gå ind og skabe nogle super fede designs på dine negle. Hvad der er med til at gøre lakkerne fra Creative Play til noget helt specielt er, at de alle er 7 free. Det betyder altså at du ikke finder hverken toulene, kamfer, formaldehyd, phtalater (DBP), formaldehydresin, xylene eller MEK i lakkerne. Derudover, så har alle lakkerne fra Creative Play serien en helt speciel børste, der er lavet af hele 400 enkelte hår. Dette er med til at gøre påføringen af lakken helt utroligt nem, og det kan give dig et resultat, der er lige så godt som i en professionel salon!

Hos MINTA fører vi selvfølgelig begge serier fra CND! Vælg CND, hvis du vægter kvalitet og lækre produkter højt. Du vil ikke blive skuffet.

 

CND er også skaberne af den fantastiske CND Solar Oil som hjælper mod tørrer negle. Dem kan du finde her!

GRATIS FRAGT

På alle ordrer over DKK 499,00

100% SIKKERHED

Sikker Betaling

LYNHURTIG LEVERING

Vi leverer i Danmark på 1-3 dage

Spørgsmål? Skriv til os!

Spørgsmål? Skriv til os!