• Fri levering til pakkeshop over 399 kr.
Forside Neglelak - farver

Brun Neglelak

Brun Neglelak

Den loyale brune

Denne side er lavet specielt til neglelak i de brune nuancer. Her er et væld af alle former for brun, fra helt lys til de helt mørke toner. Brun er ikke bare brun. Vi kan nævne Mørkebrun, Lysebrun, Brun med grålig tone, Brun med gule undertoner, Chokoladebrun osv.
I dag findes der en masse kombinationer om det er med eller uden glimmer, mat eller skinnede.

Den brune farve siges at repræsentere troværdighed, loyalitet og pålidelighed, derudover kan de brune nuancer give din påklædning et ekstra skub eller bare gøre hverdagen mere sjov. Om du vælger den brune neglelak til hænder, fødder eller begge dele, vil det give dig et velplejet og præsentabelt udseende om du skal til fest eller blot vil forkæle dig selv i hverdagen.

For at få det bedst resultat med smukke negle og god holdbarhed, anbefaler vi at du bruger basecoat og topcoat i kombination til de brunlige smukke negle.

365

DAGES

RETURRET

DAG TIL DAG

LEVERING

BESTIL FØR 15.00

GRATIS LEVERING TIL PAKKESHOP VED KØB OVER 399 DKK

Vi forhandler gode kvalitetsprodukter fra forskellige producenter, de findes i et væld af farver.

Vi anbefaler at du finder en kvalitets neglelak. At købe på udenlandske sider så som E-bay, kan være en fristelse, men det er umuligt at kende kvaliteten eller for den sags skyld indholdet af de produkter som de forhandler, hvilket kan blive et skuffende køb og i værste fald give allergi.